Dediğin ekran kartı tam olarak bu mu?
Monitör bence de büyük ama o fiyata Curved olan daha küçük bir önerin var mı?
Ek olarak yayında yapmak istiyorum geri kalanlar yeterli mi? Teşekkürler.
İşlemciyi R7 3700 yaparsan güzel olur. Olmuyorsa R7 2700X yap, R5 3600'a göre performans birazcık düşer ama yayın için daha iyi bir işlemci.
Ekran kartı gereksiz Gigabyte moddelini al.
Anakartını bilmiyorum ama bu anakartta yeterli bu daha ucuzsa bunu al. MSI B450 GAMING Plus Max B450 AM4 AMD RYZEN DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 anakart. 987 TL.
Önerin var mı? Bu konularda hiç tecrübem yok.
Son olarak sadece işlemciyi değiştireceğim daha ucuz bir kasa alabilirim. Benim için RGB falan önemli değil öneriniz varsa bilmek isterim.
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
KG1 Görülecek Çok Daha Fazla Şey Var Keskin hatlı, üç parçalı stand üzerinde ZeroFrame™1 tasarımlı ekranla mükemmel tam görüş elde edin. Işık Hızında Freesync™ 240 Hz'ye kadar3 yenileme hızı, 1 ms tepki süresine sahip AMD® Freesync™ ile kusursuz bir oyun deneyiminin...