Önerin var mı bu konularda hiç tecrübem yok.
Son olarak sadece işlemciyi değiştireceğim daha ucuz bir kasa alabilirim benim için RGB falan önemli değil öneriniz varsabilmek isterim.
Monitörün indirime girmesini için biraz bekleyebilirsin. Ama monitör hariç sistemi parça parça 10000 TL'nin biraz altında bile toplayabilirsin. Bence hiç düşünmeden al. Bu sistem müthiş. Bununla uçarsın uçar! eğer kavisli monitör sevmiyorsan bu monitörün tüm özelliklerinin aynısının düz olanı da mevcut: AOC Q27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD.
hangi matematikten bahsediyorsun sen. ben bunu sana 10000 tl nin altinda toplarım. matematik hesabını yapamayıp işi bilmiyorsan işe tutuşma bence. nokta
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
KG1 Görülecek Çok Daha Fazla Şey Var Keskin hatlı, üç parçalı stand üzerinde ZeroFrame™1 tasarımlı ekranla mükemmel tam görüş elde edin. Işık Hızında Freesync™ 240 Hz'ye kadar3 yenileme hızı, 1 ms tepki süresine sahip AMD® Freesync™ ile kusursuz bir oyun deneyiminin...
hangi matematikten bahsediyorsun sen. ben bunu sana 10000 tl nin altinda toplarım. matematik hesabını yapamayıp işi bilmiyorsan işe tutuşma bence. nokta
Haklısın, mantıklı. CS:GO'da 500FPS'de o muazzam flicklerini yapacaksan işlemcini baya zorlayacaksın. Ve RTX'e gerek yoktu bence. RX5600XT'yi tercih etsin?