1050Ti R5-3600 People Playground çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

wut0_0

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
1050Ti
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 3600
People Playground'u 160 saat oynadım ve genel olarak böyle bir problemle karşılaşmadım. Oyun tüm modlar aktifken hiç kasmazdı etmezdi fakat şu anda aktif ve inaktif olmasa bile her haritada en düşük ayarlarda dosyaları doğruladığım halde çok kasıyor, nasıl çözebilirim?

İnternette pek bir şey yok bu konu hakkında ama bir yerde yeterli alan olması gerektiğini gördüm. Alanınız azsa biraz arttırmayı deneyin.

Veya arkada çalışan bir şeyler sistem kaynaklarını sömürüyor olabilir. Sadece bu oyunda böyle değilse virüs taraması yapabilirsiniz.

Başka bir çözebileceğim yöntem var mı internete bakıyorum ama kimsenin böyle bir problem yaşadığını görmüyorum acaba bilgisayarımda ayarladığım performans ayarları vs gibi ayarları sıfırlarsam düzelir mi?

İnternette pek bir şey yok bu konu hakkında ama bir yerde yeterli alan olması gerektiğini gördüm. Alanınız azsa biraz arttırmayı deneyin.

Veya arkada çalışan bir şeyler sistem kaynaklarını sömürüyor olabilir. Sadece bu oyunda böyle değilse virüs taraması yapabilirsiniz.

Başka bir çözebileceğim yöntem var mı internete bakıyorum ama kimsenin böyle bir problem yaşadığını görmüyorum acaba bilgisayarımda ayarladığım performans ayarları vs gibi ayarları sıfırlarsam düzelir mi?
Hocam ben de araştırdım ama sadece 1 kişi bu sorunla karşılaşmış. Onun da söylediğini yazdım. Maalesef bilmiyorum.

SSD'imde 150GB alan bulunmakta ve oyun oradaydı problemler aynıydı HDD'ye aldım 30GB boş yer olan bir HDD ve aynı problemleri yine yaşıyorum şimdi virüs taraması yapacağım çıkarsa karantinaya alıp tekrar deneyeceğim.

Hocam ben de araştırdım ama sadece 1 kişi bu sorunla karşılaşmış. Onun da söylediğini yazdım. Maalesef bilmiyorum.

Çok teşekkürler bir deneyeceğim olmaz ise buraya yazarım sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı