Zaten ikinci elde Z77 uygun fiyata bulunuyor eğer o işlemci elinizde var ise bu anakart ile yüzde 10 ile 15 arası bir overclock ile GTX 1070 kullanınız.
Zaten ikinci elde Z77 uygun fiyata bulunuyor eğer o işlemci elinizde var ise bu anakart ile yüzde 10 ile 15 arası bir overclock ile GTX 1070 kullanınız.
Elinizde sistem parçası var mı yoksa sıfırdan kasa mı toplayacaksınız? 3.000 TL bütçe için Bilgisayar Toplama kategorisine konu açabilirsiniz, oradan devam ederiz.
Elinizde sistem parçası var mı yoksa sıfırdan kasa mı toplayacaksınız? 3.000 TL bütçe için Bilgisayar Toplama kategorisine konu açabilirsiniz, oradan devam ederiz.
Yakın zamanda açtım. Tekrar açarak ban yiyemem. Elimde kasa var belki ondan iyiyse ekran kartı ne bileyim, PSU falan çıkartıp kullanabilirim. Ama sıkıntı şu ki: Kasa 10 yıllık
İşlemci i5 2500K ise mutlaka Z77 alınır çünkü onun ile uyumlu onun dışında bu işlemci elinizde yok ve Hackintosh işine girmeyecekseniz Ryzen alın geçin. Kısacası o işlemci sende var mı?
Yakın zamanda açtım. Tekrar açarak ban yiyemem. Elimde kasa var belki ondan iyiyse ekran kartı ne bileyim, PSU falan çıkartıp kullanabilirim. Ama sıkıntı şu ki: Kasa 10 yıllık
Zaten bu güne kadar ben bilgisayar parçalarının değerlendirini görmedim sıfır ise olabilir ama adam kullanacak bilgisayarı hem i5 2500k Z77 ikilisi ölü durumda önümüzdeki 3/4 yıl bu ikili aşağı yukarı bu fiyatta kalır ha bazı kimseler bu ikiliye i3 8100 + b360 parası istiyor o kimselerden uzak durun 500 600 TL güzel fiyattir alın biraz oc yapın i5 8400 yakın performansı var. Bu arada bilgisayardan yatırım olmaz
Bu ikisi alabilirsen 350 pound aradaki fark ile kasa+power yeterse bir tane hdd alın güzelce kullanın.