1050Ti ve G4560 Sisteme Yeni İşlemci Önerisi

Bedolass

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Bundan 2 sene kadar önce Donanım Arşivi'nin bilgisayarını almıştım. GTX 1050Ti ve 4560'li ama 1 senedir özellikle BF1 online'da FPS 40'lara düşmeye başladı. İşlemcimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu açmamın sebebi ise, işlemci önerisi. Benim anakartım 1151 soket, ama intel işlemcilere baktığımda çok pahalı olduklarını gördüm. AMD'lere baktığımda anakart değiştirmem de gerekiyor. Tüm bunlara bakarak, 1050Ti için FPS yükselebileceğim bir işlemci önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemciler 1000₺'den ucuzsa alınabilir piyasasını bilmediğim için söylüyorum. 1000₺ kadar bütçeniz varsa R5 1600 12NM ve B450M-S2H alın. Eldeki anakartı satarsınız oradan da para gelir.

Arkadaşlar merhaba. Bundan 2 sene kadar önce donanım arşivi'nin bilgisayarını almıştım. GTX 1050 Ti ve 4560'li ama 1 senedir özellikle BF1 Online'da FPS 40'lara düşmeye başladı. İşlemcimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu açmamın sebebi ise, işlemci önerisi. Benim anakartım 1151 soket, ama Intel işlemcilere baktığımda çok pahalı olduklarını gördüm. AMD'lere baktığımda anakart değiştirmem de gerekiyor. Tüm bunlara bakarak, 1050 Ti için FPS yükselebileceğim bir işlemci önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Dostum bence o ekran kartını aradan çıkarıp 1200 TL'ye RX 580 alman daha mantıklı. En azından FPS'de çok güçlü bir seri. RX 570, RX 580 ve RX590, GTX serisinin 1050 Ti'den 1070'e kadar RX serisi GTX serisini eliyor. Bence AMD ekran kartı alman sana daha iyi FPS verecekir, iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı