1060 3GB ve İ3 7100 900P vs 1080P Performansı

neolsunismim

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda belittiğim gibi bu sistemle 1440*900P'deki FPS ve dropları 1920*1080P'de nasıl bir durum ile karşı karşıya gelirim? FPS artar mı azalır mı drop daha mı artar yoksa azalır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia Denetim Masası'ından DSR'ı açarak 1080P'de kendiniz deneyimleyebilirsiniz. Teorik olarak darboğazın azalması gerekiyor biraz da olsa. Bu, oynadığınız oyunlara ve oyun içi ayarlara göre de farklılık gösterir.

A

Aklımda hergün şüphe kalıyor tekrardan kusura bakmayın.
Nvidia Denetim Masası'ından DSR'ı açarak 1080P'de kendiniz deneyimleyebilirsiniz. Teorik olarak darboğazın azalması gerekiyor biraz da olsa. Bu, oynadığınız oyunlara ve oyun içi ayarlara göre de farklılık gösterir.

Ya adama dedim ki pc toplarken r3 2200g koy dedim. Dedi ki 4 kişi de sıkıntı çıkardı bence uğraşma dedi bende uğraşıyorum şimdi. Kusura bakmayın hala aklımda iyi mi yapmışşım kötü mü yapmışşım bi fikir yok.

Bariz kötü yapmışsın. R3 2200G, 2 çekirdekli İ3 7100'e göre hem 4 çekirdek hem daha performanslı hem de ileriye dönük. Neden dinledin ki sen o adamı? R3 2200G alsaydın yine 900P monitörde darboğaz olacaktı ama İ3 7100 kadar olmazdı.

Bariz kötü yapmışsın. R3 2200G, 2 çekirdekli İ3 7100'e göre hem 4 çekirdek hem daha performanslı hem de ileriye dönük. Neden dinledin ki sen o adamı? R3 2200G alsaydın yine 900P monitörde darboğaz olacaktı ama İ3 7100 kadar olmazdı.

Sıkıntı çıkartmış 2 adamda da. Hemde 2 ay sonra iyi bir işlemci alıcam.

Hemde tecrübe kazanmış oldum.

1080P monitör alıp bütün ayarlarda ultrayla oynarsan ekran kartını zorlarsın, darboğaz azalır. Darboğaz olmaz diyemem, minimuma indirirsin diyebilirim.
İ3 7100 yetersiz bir işlemci ancak monitör alman işlemci almandan çok daha mantıklı.

1080P monitör alıp bütün ayarlarda ultrayla oynarsan ekran kartını zorlarsın, darboğaz azalır. Darboğaz olmaz diyemem, minimuma indirirsin diyebilirim.
İ3 7100 yetersiz bir işlemci ancak monitör alman işlemci almandan çok daha mantıklı.

Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda (1 ay içinde ) almayı düşünüyorum. Bu sisteme 75HZ'mi 144HZ'mi alınır?.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı