regola5 Centipat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #1 Assassin's Creed Odyssey oynarken oyunun bana verdiği en yüksek ayarlarda 57 FPS kadar gördüm. Sistem Ryzen 5 2600, Balistix Sport 16 GB RAM / 1060 6 GB MSI Armor / Anakart Gigagbyte A320M-S2H Sizce bu değerler iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2019
Assassin's Creed Odyssey oynarken oyunun bana verdiği en yüksek ayarlarda 57 FPS kadar gördüm. Sistem Ryzen 5 2600, Balistix Sport 16 GB RAM / 1060 6 GB MSI Armor / Anakart Gigagbyte A320M-S2H Sizce bu değerler iyi mi?
aligulcan33 Megapat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #2 Güzel fps.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Ağustos 2019 #4 Öyle bir sistemden +60 beklerdim ben. Oyun içi kaç derecelerde geziyor?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 5 Ağustos 2019 #5 Hangi çözünürlükte alıyorsunuz FPS değerlerini ?
regola5 Centipat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #6 TurKahvesi dedi: Hangi çözünürlükte alıyorsunuz FPS değerlerini ? Genişletmek için tıkla... 1080 p TurKahvesi dedi: Hangi çözünürlükte alıyorsunuz FPS değerlerini ? Genişletmek için tıkla... Ribozom dedi: Öyle bir sistemden +60 beklerdim ben. Oyun içi kaç derecelerde geziyor? Genişletmek için tıkla... derece bakmayı daha bilmiyorum
TurKahvesi dedi: Hangi çözünürlükte alıyorsunuz FPS değerlerini ? Genişletmek için tıkla... 1080 p TurKahvesi dedi: Hangi çözünürlükte alıyorsunuz FPS değerlerini ? Genişletmek için tıkla... Ribozom dedi: Öyle bir sistemden +60 beklerdim ben. Oyun içi kaç derecelerde geziyor? Genişletmek için tıkla... derece bakmayı daha bilmiyorum
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Ağustos 2019 #7 regola5 dedi: 1080 p derece bakmayı daha bilmiyorum Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile bakabilirsin. Rehberleri var bir sürü.
regola5 dedi: 1080 p derece bakmayı daha bilmiyorum Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile bakabilirsin. Rehberleri var bir sürü.
regola5 Centipat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #8 Ribozom dedi: MSI Afterburner ile bakabilirsin. Rehberleri var bir sürü. Genişletmek için tıkla... İndirdimde çözemedim
Ribozom dedi: MSI Afterburner ile bakabilirsin. Rehberleri var bir sürü. Genişletmek için tıkla... İndirdimde çözemedim
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Ağustos 2019 #9 regola5 dedi: İndirdimde çözemedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
regola5 dedi: İndirdimde çözemedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
regola5 Centipat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #10 Ribozom dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ribozom dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.