1060 6 GB sistem ne kadar eder?

KİRİ

Decapat
Katılım
27 Aralık 2021
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir sistemim var. Sizce iyi mi beni bazı oyunlarda tatmin etmedi satsam Max ne kadar eder?
SSD 418 GB.
Oynadığım oyunlar: Dying Light - Valorant - Genshin Impact - PUBG Mobile Emülatör - GTA 5 - Devour.

Screenshot_2.png


Screenshot_1.png
 
Parça parça satman daha iyi olur, kasa ile birlikte ekran kartını 2700-3000'e satmaya gerek yok.
 
İşlemciyi biraz kötü almışsın, muhtemelen darboğaz yapmıştır. Ayrıca 1000 TL edeceğini pek zannetmem. O sisteme ne kadar para verdin merak ettim.
 
İşlemciyi biraz kötü almışsın, muhtemelen darboğaz yapmıştır. Ayrıca 1000 TL edeceğini pek zannetmem. O sisteme ne kadar para verdin merak ettim.
2. el almıştım 6000 TL'ye içinde harddisk yoktu ssd aldım 850 tl civarı bişi 7k civarı almıştım yaklaşık 3 ay önce falan
 
Darboğaz olabilir ayrıca kasa direk satmanı önermem parça parça satsan daha kârlı olabilir (3500-4000 TL) bandı olabilir.
 
Peki satmak yerine bilgisayarı geliştirsem ama fazla maliyetli olmadan hangi parçaları değiştirsem RAM veya işlemci gibisinden bir de önerirsen sevinirim.

İşlemci önermek için yeni konu açman gerek yoksa 6 saatlik ban yersin konu içi soru sormak yasaktır; satmak yerine geliştirsen zaten kendin için güzel bir bilgisayar elde edersin ve satinca da ortalama alacağın sisteme göre güzel bir fiyat seçersin fakat kasa halinde satmak saçma olur bir 500-800 lira zarara girersin, bence yeni konu aç, ucuz maliyetli parçalar öneririm.
 

Geri
Yukarı