1060 6 GB'ta FSR var mı?

EmreKağan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 5 3600
16 gb ram
nvidia gtx 1660 ti 6 gb

500 gb ssd
Meslek
öğrenci
Selam!

Az önce sonunda yeni bilgisayarımı aldım ve içinde 1060 6 GB ekran kartı var.
FSR teknolojisi, kartım da var mı, nasıl kullanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR 2'de kullanabilirsiniz geldiğinde FSR 3'de kullanabilirsiniz. Yalnız AMD, FSR 3'ün Frame Generation dahil tüm özelliklerinden yararlanmanız için en az RTX 20 serisi karta sahip olmanızı istiyor.

Nasıl yani FSR teknolojisini mi indiriyorum ?
Hayır, herhangi bir indirme durumu yok. Destekleyen oyunlarda ayarlardan açılan bir şey bu. DLSS gibi.

FSR 2'de kullanabilirsiniz geldiğinde FSR 3'de kullanabilirsiniz. Yalnız AMD, FSR 3'ün Frame Generation dahil tüm özelliklerinden yararlanmanız için en az RTX 20 serisi karta sahip olmanızı istiyor.

Hayır, herhangi bir indirme durumu yok. Destekleyen oyunlarda ayarlardan açılan bir şey bu. DLSS gibi.
Hayır RTX 30 serisi hocam.

Tüm özelliklerden yararlanmak için RX 7000 serisi istiyor (Hypr-RX diğer kartlarda yok).

Görüntü ölçeklendirme, FG ve diğer bildiğimiz Anti-Lag gibi teknolojiler için RX 5700 ve üzeri AMD kartlarla RTX 2000 serisi ve üzeri NVIDIA kartlar.

Yalnızca görüntü ölçeklendirmeyi (FSR 2.0'ın cilalanmış hali) RX 590 deseler de tüm kartlar destekliyor. Aynı şu anda olduğu gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı