V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Ocak 2021 #1 AC: Valhalla hangi ayarlarda i5 7500 GTX 1060 6 GB 8 RAM kaç FPS alır?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.033 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Ocak 2021 #2 Düşükte 50 60 FPS alırsınız hocam.
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 Ekran kartına göre RAM'in düşük diye düşünüyorum. RAM'den dolayı biraz FPS kaybı yaşayabilirsin. Düşük ayarlarda minimum 60 FPS alırsın. RAM takviyesi yapmanı öneririm.
Ekran kartına göre RAM'in düşük diye düşünüyorum. RAM'den dolayı biraz FPS kaybı yaşayabilirsin. Düşük ayarlarda minimum 60 FPS alırsın. RAM takviyesi yapmanı öneririm.
V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Ocak 2021 #4 Teşekkür ederim hocam peki sizce yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum oynamak için onu beklemeli miyim?
Teşekkür ederim hocam peki sizce yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum oynamak için onu beklemeli miyim?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.033 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Ocak 2021 #5 vladooz dedi: Teşekkür ederim hocam peki sizce yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum oynamak için onu beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... PS5 yerine Xbox Series X tercih edin bence hocam. Game Pass gibi bir nimet var. AC Valhalla orada çok rahat oynanıyormuş hem. Valhalla, Game Pass içinde yok.
vladooz dedi: Teşekkür ederim hocam peki sizce yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum oynamak için onu beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... PS5 yerine Xbox Series X tercih edin bence hocam. Game Pass gibi bir nimet var. AC Valhalla orada çok rahat oynanıyormuş hem. Valhalla, Game Pass içinde yok.
mertati Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 349 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #6 vladooz dedi: Teşekkür ederim hocam peki sizce yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum oynamak için onu beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu göreceli bir şey. Cevap vermek istemiyorum. Birisi evet der diğeri hayır.
vladooz dedi: Teşekkür ederim hocam peki sizce yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum oynamak için onu beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu göreceli bir şey. Cevap vermek istemiyorum. Birisi evet der diğeri hayır.
V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Ocak 2021 #7 PS4'üm vardı ondan dolayı ve PlayStation'un özel oyunlarını sevdiğimden dolayı PS5 almayı düşünüyorum. jax teller fanboyu dedi: PS5 yerine Xbox Series X tercih edin bence hocam. Game Pass gibi bir nimet var. AC Valhalla orada çok rahat oynanıyormuş hem. Valhalla, Game Pass içinde yok. Genişletmek için tıkla...
PS4'üm vardı ondan dolayı ve PlayStation'un özel oyunlarını sevdiğimden dolayı PS5 almayı düşünüyorum. jax teller fanboyu dedi: PS5 yerine Xbox Series X tercih edin bence hocam. Game Pass gibi bir nimet var. AC Valhalla orada çok rahat oynanıyormuş hem. Valhalla, Game Pass içinde yok. Genişletmek için tıkla...
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.033 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Ocak 2021 #8 vladooz dedi: PS4'üm vardı ondan dolayı ve PlayStation'un özel oyunlarını sevdiğimden dolayı PS5 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyun da pahalı be hocam. Para varsa gidip alabilirsin elbette ama bir oyuna 600 700 TL vermek istemezdim ben.
vladooz dedi: PS4'üm vardı ondan dolayı ve PlayStation'un özel oyunlarını sevdiğimden dolayı PS5 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyun da pahalı be hocam. Para varsa gidip alabilirsin elbette ama bir oyuna 600 700 TL vermek istemezdim ben.
V vladooz Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 39 23 Ocak 2021 #9 jax teller fanboyu dedi: Her oyun da pahalı be hocam. Para varsa gidip alabilirsin elbette ama bir oyuna 600 700 TL vermek istemezdim ben. Genişletmek için tıkla... Maalesef için öyle hocam.
jax teller fanboyu dedi: Her oyun da pahalı be hocam. Para varsa gidip alabilirsin elbette ama bir oyuna 600 700 TL vermek istemezdim ben. Genişletmek için tıkla... Maalesef için öyle hocam.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ocak 2021 #10 vladooz dedi: PS4'üm vardı ondan dolayı ve PlayStation'un özel oyunlarını sevdiğimden dolayı PS5 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Paran varsa de bekle oyunlar çıksın. GoW gibi oyunları bekle. Şu an çıkanlar için ben PS5 almam şahsen.
vladooz dedi: PS4'üm vardı ondan dolayı ve PlayStation'un özel oyunlarını sevdiğimden dolayı PS5 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Paran varsa de bekle oyunlar çıksın. GoW gibi oyunları bekle. Şu an çıkanlar için ben PS5 almam şahsen.