Driver güncellemeleri Windows 10 güncellemeleriyle yapılmıyor mu?
Bazıları evet çoğu hayır. Kendi sitesinden indirip yapacaksınız.
Driver güncellemeleri Windows 10 güncellemeleriyle yapılmıyor mu?
Ben simdi MSI'ın sitesinden anakart driverlarini kurmaya calistim. PC 15 kere falan yeniden baslatti ve hic acilmadi. En sonunda kapattim. Ne olacak bilemedim.Bazıları evet çoğu hayır. Kendi sitesinden indirip yapacaksınız.
Cezam vardı yazamadım. Sorun çözüldü mü?Ben simdi MSI'ın sitesinden anakart driverlarini kurmaya calistim. PC 15 kere falan yeniden baslatti ve hic acilmadi. En sonunda kapattim. Ne olacak bilemedim.
Ben simdi msi in sitesinden anakart driverlarini kurmaya calistim pc 15 kere felan yeniden baslatti ve hic acilmadi en sonunda kapattim.ne olacak bilemedim boyle pc acilmiyor.Bazıları evet çoğu hayır. Kendi sitesinden indirip yapacaksınız.
Evet ama baya bir canım sıkıldı. Ayrıca cs:go da hala 160 fps görebiliyorum. Bu konuda ayrıca canımı sıkıyor 240 hz ekranda çok fazla takılmalara yol açıyor. Anlık bile olsa böyle bişey yaşamak istemiyorum.Cezam vardı yazamadım. Sorun çözüldü mü?
Ben simdi MSI'in sitesinden anakart driverlarini kurmaya calistim PC 15 kere falan yeniden baslatti ve hiç acilmadi en sonunda kapattim. Ne olacak bilemedim boyle PC acilmiyor.
Evet ama bayağı bir canım sıkıldı. Ayrıca CS:GO'da hala 160 FPS görebiliyorum. Bu konuda ayrıca canımı sıkıyor 240 Hz ekranda çok fazla takılmalara yol açıyor. Anlık bile olsa böyle bir şey yaşamak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.