10600K Vatan da neden stok yok?

Niçin alacaksınız? Bütçe nedir? Intel işlemci olmak zorunda mı? Vatan şart mı?

Vatan zorunlu tükkan hemen yanımızda bozulunca direk oraya götürüyorum. Bütün teknolojik ürünlerim orada. 10600K hem uygun hem çok iyi. Peki arkadaşlar işlemciyi ütopyadan alsam diğerlerini Vatan'dan alsam. Vatan işlemciyi de monte eder mi? Ayrıca PC bozuldu diyelim işlemciyi çıkarıp mı Vatan Bilgisayar'a götüreceğim?

Arayıp sorabilirsiniz. Bizim bileceğimiz bir şey değil bu.

Arayıp sordum bizde bilemiyoruz dedi. Şimdi bekleyeceğim 1 aya gelmezse kötü olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan zorunlu tükkan hemen yanımızda bozulunca direk oraya götürüyorum. Bütün teknolojik ürünlerim orada. 10600K hem uygun hem çok iyi. Peki arkadaşlar işlemciyi ütopyadan alsam diğerlerini Vatan'dan alsam. Vatan işlemciyi de monte eder mi? Ayrıca PC bozuldu diyelim işlemciyi çıkarıp mı Vatan Bilgisayar'a götüreceğim?

İşlemciyi İtopya'dan alıp diğer parçaları oradan alsanız bile montajlamak zorundalar. Elimde bulunuyordu dersiniz. 10600K almak istiyorsanız bir şey diyemem ama ben yanında iyi bir fanla birlikte gelen Ryzen 7 3700X'i tercih ederdim.

İşlemciyi İtopya'dan alıp diğer parçaları oradan alsanız bile montajlamak zorundalar. Elimde bulunuyordu dersiniz. 10600K almak istiyorsanız bir şey diyemem ama ben yanında iyi bir fanla birlikte gelen Ryzen 7 3700X'i tercih ederdim.

Anladım teşk ederim gidip yarın Vatan Bilgisayar'a sorayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı