1070 Sistem Toplama

Sistem iyi mi?

• Evet

Oy: 3 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

Aphrodite

Hectopat
Daha fazla  
Beyler şimdi ben bu sistemi topladım da eksik veya eksileri var mı? Sistem iyi ve uyumlu mu yardımcı olur musunuz? 980 yerine 1070 olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD 850 EVO olursa daha iyi olur. Onun dışında güzel. Bu sisteme uygun en az 144 Hz bir monitör gerekiyor tabii.

6000TL'ye GTX 1080'li sistem toplanır. Ayrıca sisteminizde bazı hatalar var örneğin içinden stok soğutucu çıkmayan bir işlemciye soğutucu almamak.. Ayrıca bir kasa ve PSU'ya 1100TL vermek saçmalık gibime geliyor.
Buyrun:
Toplam: 3.014TL
Bir de 3000TL civarına GTX 1080 alırsanız tadından yenmez. Kasayı çok severek aldınız sanırım, ben de onu koydum bu yüzden

Son düzenleme:
Anladım 1080li toplayabilirim ama i5'e düşmek istemiyorum açıkcası. Gaming m3'ü de almak istemiyorum çünkü sli desteği yok ilerde bir kart daha alabilirim diye m5 almak istiyorum. Bu arada soğutucu aldım aldım sıvı soğutma sadece vatandan almayacağım için eklemedim oraya ^^

i5'e düşmek istememek yanlış bir yargı. Oyunlarda etki edeceği 1-2FPS çünkü sadece... Sıvı soğtmanın 200TL olduğunu hesaba katarsak, ve benim sistemin 6000TL civarı tuttuğunu düşünürsek anakartı MSI Z170A GAMING PRO CARBON Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) Anakart ile değiştirmenizde bir sakınca yok. Zaten aralarında 200TL'lik bir fark var yaklaşık. Boş yere ekran kartını düşürmeye gerek yok

Peki bir şey sorabilir miyim? Ben eylülde yaklaşık 4-5 bin tl arası para toplayacağım. 4-5 bin tl'ye ekran kartı hariç tüm bileşenleri alsam, seneye yaz'a da ekran kartı alsam bi sorun olur mu? Fiyat artabilir diye almak istiyorum ama evde 1 sene o malzemeleri bekletmek bir sorun teşkil eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…