1070 Ti alınır mı?

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Elimde 1650S var, 1070 Ti ile takas edeceğim. 1650S hiçbir işimi görmüyor, laptop 3050 var o da işimi zor görüyor artık. Aile evindeki bilgisayarım için alacağım, R5 2600 var işlemci, biraz baktım da darboğaz yapmaz diyorlar. Üzerine 3000 TL vereceğim, değer mi? Bu fiyata başka kart bulamam gibi, 1650S de elimde tutmak istemiyorum artık, elimde patladı gibi bir şey olacak.

Her geldiğimde laptopu da sırtımda taşımaktan yoruldum artık, geldiğimde kullanacağım, modelleme yapıyorum render alıyorum, çok oyun oynamam burada, babam da AutoCAD, Excel için kullanacak, kalanı da öyle internette gezinmek için. 🙂

Elimde 1650S var, 1070 Ti ile takas edeceğim. 1650S hiçbir işimi görmüyor, laptop 3050 var o da işimi zor görüyor artık. Aile evindeki bilgisayarım için alacağım, R5 2600 var işlemci, biraz baktım da darboğaz yapmaz diyorlar. Üzerine 3000 TL vereceğim, değer mi? Bu fiyata başka kart bulamam gibi, 1650S de elimde tutmak istemiyorum artık, elimde patladı gibi bir şey olacak.

Her geldiğimde laptopu da sırtımda taşımaktan yoruldum artık, geldiğimde kullanacağım, modelleme yapıyorum render alıyorum, çok oyun oynamam burada, babam da AutoCAD, Excel için kullanacak, kalanı da öyle internette gezinmek için. 🙂

Maksimum bütçeyi anlayamadım ama RX 6600 bakılabilir.

Alınmaz. Çok eski kart 6600 XT gibi kartlara bakabilirsiniz

O ekran kartını geçen 3600'e buldum ve almadım, 1650S'i en iyi ihtimal 1000 Tl'ye satmış olacaksınız ve bu olmaması gereken bir şey.

Alınmaz. Çok eski kart 6600 XT gibi kartlara bakabilirsiniz.
Piyasası 6-7k'dan başlayan kart önermenin hiçbir mantıklı yanı yok.

Bütçe çıkar mı? Çok uygun fiyata satıyor.

O ekran kartını geçen 3600'e buldum ve almadım, 1650S'i en iyi ihtimal 1000 Tl'ye satmış olacaksınız ve bu olmaması gereken bir şey.

Piyasası 6-7k'dan başlayan kart önermenin hiçbir mantıklı yanı yok.

Bütçe çıkar mı? Çok uygun fiyata satıyor.
Arada %15-20 civarında güç farkı bulunuyor. Bütçe sıkıntısı yoksa xt versiyonunu alması daha iyi.

Hocam bütçe sıkıntısı değil, bütçe hiç yok. Bulduğum, 1650S'i elden çıkartmak istediğim için kendim bütçe oluşturdum. 🙂

Bir de maksat aile evindeki masaüstü çöp olup yıllara karışmasın, hiç değilse birkaç işimi görsün diye istiyorum.

Hocam her şey çok hızlı gelişti, zaten okul için bir şey almam lazım, bir tarafım laptop al bir tarafım sistem topla diyor. İkisi de pahalıya patlayacak zaten, onu ayırdım birkaç ayı daha var. Aile evimdeki bilgisayarı da çöpe atmak istemiyorum, burada da hiç değilse okulda başladığım projeleri devam ettirebileceğim bir bilgisayar olsun en azından diye düşündüm. Ana bilgisayarım olmayacak zaten, ona 4070-4080 düşünüyorum. 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı