1070 Ti ekran gidip geliyor

alperrr1

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar,

MSI GTX 1070 Ti Aero ekran kartı ve Asus VG245HE monitöre sahibim. Oyunlar da 1 kere başıma geldi sadece ama gün boyunca 3-4 kez görüntü gidip hemen geliyor. Stress test uyguladım herhangi bir sorun olmadı. Bunun nedeni nedir ? Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı anlayamadım. Bilgisayar Driverlarının tamamı en güncel olanları.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşyerindeki bilgisayarımda da aynı sorun mevcut bende kablodan kaynaklanıyor, başka bir kablo ile deneyebilirmisiniz?

İşyerindeki bilgisayarımda da aynı sorun mevcut bende kablodan kaynaklanıyor, başka bir kablo ile deneyebilirmisiniz?
Bazen hiç olmuyor nadiren oluyor. bu konuyu açmadan önce 1 dakika da 3 kez oldu daha sonra hiç olmadı. Ama evdeki diğer kabloyu takıp 1 hafta deneyim. Başka nerede olabilir sorun ?

Bazen hiç olmuyor nadiren oluyor. bu konuyu açmadan önce 1 dakika da 3 kez oldu daha sonra hiç olmadı. Ama evdeki diğer kabloyu takıp 1 hafta deneyim. Başka nerede olabilir sorun ?
Bendeki sorun pc sabit dururken gidip gelmiyor işlem yaparken veya tam ekran birşey açınca gidip geliyor kablodan olduğunu öğrendim, siz de diğer kabloyla bir deneyin büyük ihtimal ondandır.

Bendeki sorun pc sabit dururken gidip gelmiyor işlem yaparken veya tam ekran birşey açınca gidip geliyor kablodan olduğunu öğrendim, siz de diğer kabloyla bir deneyin büyük ihtimal ondandır.
Kabloyu değiştirdiğim de daha çok oldu. Bu soruna bir çözüm yok mu? Ekran kartından şüphelenmeli miyim?

Arkadaşlar yeni birşey farkettim hoparlör 3.5mm jack çıkarıp takarken görüntü aynı şekilde gidip geliyor. Hoparlör den olma ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…