1070 Ti için sistem önerisi

Kualeyto

Decapat
Selamlar elimde 850W 80+ Gold PSU ve 1070 Ti ekran kartı var. eGPU için almıştım fakat sonradan masaüstü toplama gereği duydum. Bütçe 4-5 bin arası. İşlemci olarak AMD önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hepsi toplam 4.996 TL yapıyor. Bütçe biraz aşılabilirse şöyle bir işlemci soğutucu iyi olacaktır:

Not olarak düşmeyi unutmuşum.Eski tip bir kasam mevcut elimde.Boş kasadan kısıp bu soğutucuyu alabilirim aslında.Teşekkürler yorumun için hocam.

Ekran kartı, anakart ve işlemci soğutucusunun uyduğuna emin olun. Modelini biliyorsanız söyleyin ben bakayım. Bilmiyorsanız:
  • Ekran kartını ve kasayı ölçüp uyumluluğunu kontrol edin.
  • Kasayı anakartın oturacağı yerden kapağa kadar ölçün. 158 mm'den küçükse uymayacaktır.
  • Kasadaki anakart vidalarının altında mATX yazan yuva var mı bakın. Varsa anakart uyacaktır.

Eski bir kasaya göre cidden güzel kasaymış. Bileşenlerle sorun çıkarmaz, hepsiyle uyumlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı