1070 Ti sistemde anlık takılma sorunu

rasul1995

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde;
1070 Ti ekran kartı.
Intel i7 3770 işlemci.
MSI H61M P31 (G3)
8+4 GB Kingston ve Samsung RAM.
Kingston SA400S3Sbfk SSD.
ViewSonic 24" XG2401 144Hz 1ms monitör.
Windows 10.

Ayrıca Focustrite 2I2 ses kartı kullanıyorum. Neden anlık takılma olduğunu anlayamadım. Bu konuda yardım istiyorum. Anlık takılma ise şöyle gerçekleşiyor. YouTube'den basit bir video izlerken bile fare, ses ve video anlık takılıyor ama çok kısa. Görev yöneticisine baktım grafiklerde anlık yükseliş de yok. Yardım edebilir misiniz?
Ekleme yapmak istiyorum. ViewSonic ekranın kulaklık yuvasına kulaklığımı taktım. Ayarlardan ekranın sesini açtım, ses kartının sesini kapattım bu sefer kasma düzeldi ama ses kalitesi iyi değil. Ne yapabileceğimi bilmiyorum. PSU 550 Watt ve şu an bilgisayara bağlı düz mouse, klavye, Logitech C920 Webcam ve ses kartı var. Çok mu güç tüketimi var anlamadım.
Yine ekleme yapmak istiyorum. Sorunum ses kartının sürücüsünde imiş. Focusrite firmasına mesaj attım cevapla bana beta sürücü attılar, bu da çalışmazsa en eski sürücüyü atalım kullanın dediler. Gerçi bu da güzel çalışıyor ama acaba stabil olan en eski sürücüye mi geçsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…