V Vectorland Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #11 acılıgong dedi: 20 bine bunu alıp elinizdeki sistemi satın ve rahatınıza bakın. INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sattığınız sistem yerine iyi bir monitör alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ne kadar güncel? ATTILA453 dedi: Hocam bu sistemi satıp üstüne 20kyı da koyarsanız sizi uzun süre götürecek bir sisteme daha sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... parça alarak mı yeni pc almalıyım yoksa direk hepsi içinde bir vaziyette mi?
acılıgong dedi: 20 bine bunu alıp elinizdeki sistemi satın ve rahatınıza bakın. INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sattığınız sistem yerine iyi bir monitör alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ne kadar güncel? ATTILA453 dedi: Hocam bu sistemi satıp üstüne 20kyı da koyarsanız sizi uzun süre götürecek bir sisteme daha sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... parça alarak mı yeni pc almalıyım yoksa direk hepsi içinde bir vaziyette mi?
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #12 Vectorland dedi: Ne kadar güncel? Genişletmek için tıkla... Günümüz için fazlasıyla yeterli oynayamayacağınız hiçbir oyun yok. Vectorland dedi: Parça alarak mı yeni PC almalıyım yoksa direk hepsi içinde bir vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Parça parça pahalı olur benim attığım gibi hazır toplanmış alın.
Vectorland dedi: Ne kadar güncel? Genişletmek için tıkla... Günümüz için fazlasıyla yeterli oynayamayacağınız hiçbir oyun yok. Vectorland dedi: Parça alarak mı yeni PC almalıyım yoksa direk hepsi içinde bir vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Parça parça pahalı olur benim attığım gibi hazır toplanmış alın.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 7 Temmuz 2024 #13 Vectorland dedi: Ne kadar güncel? Parça alarak mı yeni PC almalıyım yoksa direk hepsi içinde bir vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Fiyata göre değişir ancak şu anda gerçekten güzel kampanyalar var sattığınız zaman yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.
Vectorland dedi: Ne kadar güncel? Parça alarak mı yeni PC almalıyım yoksa direk hepsi içinde bir vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Fiyata göre değişir ancak şu anda gerçekten güzel kampanyalar var sattığınız zaman yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.
V Vectorland Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #14 acılıgong dedi: Günümüz için fazlasıyla yeterli oynayamayacağınız hiçbir oyun yok. Parça parça pahalı olur benim attığım gibi hazır toplanmış alın. Genişletmek için tıkla... yani illa parça para toplayıp yapmam şart değil?
acılıgong dedi: Günümüz için fazlasıyla yeterli oynayamayacağınız hiçbir oyun yok. Parça parça pahalı olur benim attığım gibi hazır toplanmış alın. Genişletmek için tıkla... yani illa parça para toplayıp yapmam şart değil?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 7 Temmuz 2024 #15 Vectorland dedi: Ne kadar güncel? Genişletmek için tıkla... Aslında bir önceki nesilin parçaları ancak sağlam parçalar.
Vectorland dedi: Ne kadar güncel? Genişletmek için tıkla... Aslında bir önceki nesilin parçaları ancak sağlam parçalar.
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #16 Vectorland dedi: yani illa parça para toplayıp yapmam şart değil? Genişletmek için tıkla... Hayır bunu alırsanız her parça içinde hazır bir şekilde geliyor. INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Vectorland dedi: yani illa parça para toplayıp yapmam şart değil? Genişletmek için tıkla... Hayır bunu alırsanız her parça içinde hazır bir şekilde geliyor. INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
V Vectorland Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #17 acılıgong dedi: Günümüz için fazlasıyla yeterli oynayamayacağınız hiçbir oyun yok. Parça parça pahalı olur benim attığım gibi hazır toplanmış alın. Genişletmek için tıkla... peki klavye, mouse vs nasıl olmalı? ben klavye olarak steelseries apex 5 kullanıyorum
acılıgong dedi: Günümüz için fazlasıyla yeterli oynayamayacağınız hiçbir oyun yok. Parça parça pahalı olur benim attığım gibi hazır toplanmış alın. Genişletmek için tıkla... peki klavye, mouse vs nasıl olmalı? ben klavye olarak steelseries apex 5 kullanıyorum
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #18 Vectorland dedi: Peki klavye, mouse vs nasıl olmalı? Ben klavye olarak SteelSeries Apex 5 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ne istiyorsanız onu aslın eski mouse klavyenizi seviyorsanız onları kullanmaya devam edin veya eski sistemi satınca onları da baştan yenileyin.
Vectorland dedi: Peki klavye, mouse vs nasıl olmalı? Ben klavye olarak SteelSeries Apex 5 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ne istiyorsanız onu aslın eski mouse klavyenizi seviyorsanız onları kullanmaya devam edin veya eski sistemi satınca onları da baştan yenileyin.
V Vectorland Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #19 ATTILA453 dedi: Hocam bu sistemi satıp üstüne 20kyı da koyarsanız sizi uzun süre götürecek bir sisteme daha sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... benim şu an ki sistem kaç tl eder ki? dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem acılıgong dedi: Ne istiyorsanız onu aslın eski mouse klavyenizi seviyorsanız onları kullanmaya devam edin veya eski sistemi satınca onları da baştan yenileyin. Genişletmek için tıkla... peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Vectorland dedi: benim şu an ki sistem kaç tl eder ki? dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Genişletmek için tıkla... ona göre alacam
ATTILA453 dedi: Hocam bu sistemi satıp üstüne 20kyı da koyarsanız sizi uzun süre götürecek bir sisteme daha sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... benim şu an ki sistem kaç tl eder ki? dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem acılıgong dedi: Ne istiyorsanız onu aslın eski mouse klavyenizi seviyorsanız onları kullanmaya devam edin veya eski sistemi satınca onları da baştan yenileyin. Genişletmek için tıkla... peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Vectorland dedi: benim şu an ki sistem kaç tl eder ki? dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Genişletmek için tıkla... ona göre alacam
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #20 Vectorland dedi: Benim şu anki sistem kaç TL eder ki? Dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem Peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum ama monitör ve klavye almaay yetecek kadar eder diye takmin ediyorum 8 bine filan satabilirsiniz. Vectorland dedi: Benim şu anki sistem kaç TL eder ki? Dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem Peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Ona göre alacağım Genişletmek için tıkla... Evet macun hazır sürülmüş olarak geliyor. Sadece kargo esnasında hasar görmesin diye ekran kartı takılmamış bir şekilde geliyor onu da kendiniz takabilirsiniz çok kolay bir işlem.
Vectorland dedi: Benim şu anki sistem kaç TL eder ki? Dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem Peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum ama monitör ve klavye almaay yetecek kadar eder diye takmin ediyorum 8 bine filan satabilirsiniz. Vectorland dedi: Benim şu anki sistem kaç TL eder ki? Dediklerinizden çıkardığıma göre iyi olmayan bir sistem Peki bu sistemde termal macun hazırda sürülmüş mü? Ona göre alacağım Genişletmek için tıkla... Evet macun hazır sürülmüş olarak geliyor. Sadece kargo esnasında hasar görmesin diye ekran kartı takılmamış bir şekilde geliyor onu da kendiniz takabilirsiniz çok kolay bir işlem.