10700F ve Prime Z490-V kaça satılır?

kaydırakarısı

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bende Intel i7 10700F ve anakart olarak ASUS Prime Z490-V-si var. Valorant oynarken FPS'im 170'lere kadar düşüyor ve bu beni rahatsız ediyor. Abimde aynı fiyat bandında olan AMD 5600X var ve o 300-400 FPS arasında oynuyor. Anakart ve işlemcimi 5600X ve AMD uyumlu bir anakarta geçirmek istiyorum. Sizce parçalarımı ne kadara satabilirim? İşlemci ve anakart henüz 11 aylık.

Letgo ve sahibinden gibi sitelerden garanti süresi ve temizlik bakımından sizin ürüne eşdeğer ürünlerin fiyatlarına bakarak fiyat konusunda 3 aşağı 5 yukarı bir fikir sahibi olabilirsiniz.

10700F gayet güçlü ve oyun performansı iyi bir işlemci. Sizin sisteminizde düşük performans almanıza neden olan farklı bir şey olmalı.

Ekran kartım RTX 2060 ve 2x8 GB 3200MHz RAM'ler kullanıyorum. SSD de kullanıyorum diğer parçalarla bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.

Ekran kartım RTX 2060 ve 2x8 GB 3200MHz RAM'ler kullanıyorum. SSD de kullanıyorum diğer parçalarla bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.

10700F - 2060 ikilisi ile Valarant'da o FPS'leri alman normal şartlarda mümkün değil. Çünkü oyuna göre değişse de 10700F, oyun konusunda hemen hemen 5600X ile yakın FPS değerlerini veriyor. Yazılımsal bir sıkıntın olabilir.

Her şeyden önce kullandıgınız sistemde gönül rahatlığı çok önemlidir. Ne kullanırsanız kullanan gönlünüz ve kafanız rahat değilse her zaman bir şüphe duyarsınız. O yüzden en kısa zamanda elinizdeki bileşenleri satıp AMD sisteme geçiş yapmanız çok daha iyi olacaktır. Şahsen kendimde AMD bileşenlere sahip sistem kullanıyorum her şeyinden çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…