C CpuGpuProblem Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #21 yapiz dedi: Görev töneticisinde açık programların fotoğrafını atar mısınız? Kullandığınız termal macun nedir? Genişletmek için tıkla... Artics MX-4 Windows 11 format attım ve Afterburner'dan başka bir şey yüklemedim fotoğraf atmama gerek yok.
yapiz dedi: Görev töneticisinde açık programların fotoğrafını atar mısınız? Kullandığınız termal macun nedir? Genişletmek için tıkla... Artics MX-4 Windows 11 format attım ve Afterburner'dan başka bir şey yüklemedim fotoğraf atmama gerek yok.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #22 CpuGpuProblem dedi: Artics MX-4 Windows 11 format attım ve Afterburner'dan başka bir şey yüklemedim fotoğraf atmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklara Afterburner ile bakıyorsunuz değil mi? Başka bir uygulama ile kontrol edebilir misiniz?
CpuGpuProblem dedi: Artics MX-4 Windows 11 format attım ve Afterburner'dan başka bir şey yüklemedim fotoğraf atmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklara Afterburner ile bakıyorsunuz değil mi? Başka bir uygulama ile kontrol edebilir misiniz?
C CpuGpuProblem Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #23 yapiz dedi: Sıcaklıklara Afterburner ile bakıyorsunuz değil mi? Başka bir uygulama ile kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan kontrol ettim ve zaten dukanamiyorum aşırı sıcak belki 1,2 derece hata payı vardır ama Afterburner'ın doğru sıcaklık değerlerini verdiğini düşünüyorum.
yapiz dedi: Sıcaklıklara Afterburner ile bakıyorsunuz değil mi? Başka bir uygulama ile kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan kontrol ettim ve zaten dukanamiyorum aşırı sıcak belki 1,2 derece hata payı vardır ama Afterburner'ın doğru sıcaklık değerlerini verdiğini düşünüyorum.