Hi i am Orionn
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 3 aydır 3080 çıkmasını ve sistemimi toplamayı bekliyorum. Kara cumaydı kasım fırsatıydı derken fiyat artıyor düşmüyor. Dolar 1 kuruş artarken artan fiyatlar 1 Türk lirası düştüğünde sabit kalıyor...….
Neyse başlık tada belirtiğim gibi 3080 sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak 2 ay önce Intel'in 10700K almayı planlıyordum (3600TL) fakat AMD ekibinin yeni çıkardığı işlemcilerden biri olan " Ryzen 5 5600X (3200)" kafamı çok karıştırdı. 2K'da oyun için kullanacağım.
Bu işlemcilerden birini seçip uygun bir anakart söylerseniz çok sevinirim ayrıca diğer alacağım bilgisayar birleşenlerini de aşağıya ekleyeceğim bir öneriniz veya bunu alma bunu al diyeceğiniz olursa bekliyor olacağım... Teşekkürler.
www.trendyol.com
urun.n11.com
X2
www.incehesap.com
Neyse başlık tada belirtiğim gibi 3080 sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak 2 ay önce Intel'in 10700K almayı planlıyordum (3600TL) fakat AMD ekibinin yeni çıkardığı işlemcilerden biri olan " Ryzen 5 5600X (3200)" kafamı çok karıştırdı. 2K'da oyun için kullanacağım.
Bu işlemcilerden birini seçip uygun bir anakart söylerseniz çok sevinirim ayrıca diğer alacağım bilgisayar birleşenlerini de aşağıya ekleyeceğim bir öneriniz veya bunu alma bunu al diyeceğiniz olursa bekliyor olacağım... Teşekkürler.
Samsung 970 Evo Plus 500 GB Nvme M2 SSD Mz-v7s500bw Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 970 Evo Plus 500gb 3500/3200mb/s M2 Pcıe Ssd Mz-v7s500bw Nvme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
X2
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!