1080 60 FPS video kaydı için bit hızı kaç olmalı?

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 5500.
RX 550 4 GB.
8 GB RAM.
İnternet sanırsam Türk Telekom'un 24'lük interneti ve yatay modem.
OBS'de 1080 60 FPS video çekmek için bit hızımı kaç yapmalıyım ve internetim yeterli mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230403_225647.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 674
Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt için internet hızına gerek yok. Konuya gelecek olursak ben genelde 1080p için 12K bithrate veriyordum.

Kayıt alırken internet gerekmez kaç bit vereceğinizi bilmiyorum ama oyunlarda girip stabil bir ayar yapmak için test edebilirsin.

Kayıt alırken internet gerekmez kaç bit vereceğinizi bilmiyorum ama oyunlarda girip stabil bir ayar yapmak için test edebilirsin.

Çoğunlukla ETS 2 kayıt yapıyorum bazıları mod oluyor araba modu falan.

Ryzen 5 5500.
RX 550 4 GB.
8 GB RAM.
İnternet sanırsam Türk Telekom'un 24'lük interneti ve yatay modem.
OBS'de 1080 60 FPS video çekmek için bit hızımı kaç yapmalıyım ve internetim yeterli mi?
Bu yeterli olur sanırım.

İlk 1080 60 kayıt yaptığımda video donuyordu.

Burada ne demek istiyor tam anlamadım?
Yukarıdaki yayın için
Aşağıdaki kayıt için kullanman gereken ayar. "12000" bit kullanman gerek. İstersen bende ki ayaları gösterebilirim.

Yukarıdaki yayın için.
Aşağıdaki kayıt için kullanman gereken ayar. "12000" bit kullanman gerek. İstersen bende ki ayaları gösterebilirim.

Yayını ekran kartı alana kadar düşünmüyorum.

Lütfen bana sistem özelliklerini söyler misin? (Senin için performans ve en uygun seçeneği söylemek için) Ayrıca yayın yaparken çift bilgisayar mı kullanıyorsun?

Lütfen bana sistem özelliklerini söyler misin? (senin için performans ve en uygun seçeneği söylemek için) ayrıca yayın yaparken çift bilgisayar mı kullanıyorsun?

AMD Ryzen 5 5500.
Afox RX 550 4 GB.
8 GB RAM.
240 GB SATA SSD.
1TB HDD.
24 Mbps Türk Telekom internet (yatay modem)
Tek PC var
60 Hz monitör AOC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…