1080 sistem ne kadar eder?

Doğrudur hocam sizde haklısınız.

Çokta öldürmeden 11.000 TL'ye gider ozaman?

Doğrudur hocam sizde haklısınız.

Çokta öldürmeden 11.000 TL'ye gider ozaman?
Yani hocam. Tüm parçaların 2.el fiyatlarını tek tek toplayıp fiyat biçiyorum.
10 bin TL altına düşmediği sürece kârda sayılır. 11 bin TL'ye satabilirse hayırlı olsun, şansı varsa bilgisiz birinede 18-20'ye de satabilir ama asıl piyasası 10-11 bin TL arası.

Hepiniz uçuk fiyat vermişsiniz, 12 bin falan ederi.

Bir arkadaş parçaları teker teker satsan daha karlı olur dedi sizce mantıklı mı?

Hocam, kendim topladığımda 13.000 TL tuttu.

Bir arkadaş parçaları teker teker satsan daha karlı olur dedi sizce mantıklı mı?
Tek tek satsanızda gene teklif ettiğim fiyata geliyor. Pazarlık yaparsanız dahada düşebilir.
Tek tek pek para etmiyor hiçbiri oyüzden çok düşük fiyatı.

Karlı olur fakat hepsini elinizden çıkarması zor olur bu şekilde satmanız daha mantıklı. Sorunuza gelirsek 11-12K bandında satılabilir sistem. Kart o kadar eski ki ne kadar güçlü olursa olsun fiyatını aşağı çekiyor çoğu özelliği. En azından 1660S-1060 Ti gibi bir şey olsaydı daha pahalıya giderdi.

Bence sistem halinde satın.

Parçaların sağlık durumları nasıl?

1080 1 buçuk ay mining yapılmış bende 1 buçuk yıldır falan kullanıyorum. Diğer parçalarda çok da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama kasa şu an bayağı kirli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…