1080 sistem ne kadar eder?

@alicagan41
Hocam Tek Tek satmayın hem siz uğraşırsınız hemde istediğiniz fiyata gelmez.

Sistem halinde elden satmanızı öneririm.

Kargo halinde zarar görebilir parçalar orasınıda sizin düşünmeniz gerek.

Hocam, kendim topladığımda 13.000 TL tuttu.
Genel gördüğünüz fiyattan baz aldıysanız veya kaliteli modellerden baz aldıysanız olabilir. Sonuçta PSU, SSD gibi şeylerin modelini belirtmemiş konu sahibi.

Genel gördüğünüz fiyattan baz aldıysanız veya kaliteli modellerden baz aldıysanız olabilir. Sonuçta PSU, SSD gibi şeylerin modelini belirtmemiş konu sahibi.
Evet hocam, 700W PSU araştırdığımda 2. el 1.350 TL'ye gördüm. SSD'ye 650 TL, HDD'ye 300 TL. Kasaya 1.200 TL fiyat biçtim.

12'ye koyup pazarlıkla maksimum 11'e indirmeyi düşünüyorum şu an uzun süre satılmazsa biraz indiririm fiyatı.

Evet hocam, 700W PSU araştırdığımda 2. el 1.350 TL'ye gördüm. SSD'ye 650 TL, HDD'ye 300 TL. Kasaya 1.200 TL fiyat biçtim.
PSU eğer Rampage filansa 800TL'ye kadar düşüyor ama Gold sertifikalı FSP filansa 2000'e kadar gidiyor hocam. Cidden detayı detayına bilgi vermek çok önemli ama olmayınca standart değer biçiyoruz.

Herhangi bir kalitesiz markanın kasası mesela 1000TL altı ediyor, daha bilindik markalar biraz daha üstü ediyor. SSD konusundada aynı durum mevcut. HDD standart 1 TB 500TL, yarısı 250TL.

düşük bir psu galiba arkadaş bana kamera açıp göstermişti fakat tam marka model göremedim. ort 800 900 tl arası

Doğru ama şu anki piyasayı baz alarak söylüyorum GT 730'lu sistemler 15bin TL piyasa çok değişik.

O çakallar o sistemleri satamıyor zaten onlar o fiyata koyuncu o fiyata satılıyor anlamına gelmez.

düşük bir psu galiba arkadaş bana kamera açıp göstermişti fakat tam marka model göremedim. ort 800 900 tl arası
Şahsen 700W olduğu için düz hesap 1000TL dedim. Markaya göre 200-300 oynar tabi yukarı, aşağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…