1080 Ti alınır mı?

Bütçe
5000

talhasimsek

Attopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam, 1080 Ti almak istiyorum idareten. İşlemcim Ryzen 5 5500.
4.500 TL'ye sahibinden sitesinden kendi memleketimde buldum. İşlem görmemiş diyor, elden test edip alabilirsiniz diyor.
Sizce alınır mı? Bütçem 5K Max.
İdareten almak istiyorum dediğim gibi daha önce RX 580 vardı bir anda görüntü gitti anlamadım. Tamire söyledim hocam fiyatını aşabilir değmez dediler.

Saf güçte güncel kartlar arasında RTX 3060’ı yer yer sollayan hala daha çok güçlü bir kart. Tabii eski olması da dezavantajı. Ama amaç oyunsa ve gerekli testler sonrası sorun çıkmazsa bence alınır. Emsali olan güncel güçlü kartlar 170-200 civarı TDP değerine sahipken 1080 Ti 250 TDP. Güç harcama açısından eski olduğu için bu da bir diğer dezavantajı.

1080 Ti bana R9'un çok güç tüketen kartlarını anımsatıyor. Güçlü fakat hem eski hem çok güç tüketiyor. Ben olsam RX 6000 serisinden veya RTX serisinden almaya çalışırdım. Fiyatı piyasanın altındaysa alınmayacak bir kart değildir hala taş gibi rekabetçi hikayeci tanımıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…