1080 Ti için Monitör Önerisi

wristcutter

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben MSI 1080 Ti Gaming X Trio ekran kartını alacağım ama monitörde kararsızım. Herkes 4K veya 2K alman lazım diyor ama 4K-2K monitörler 5ms veya 8ms, bunlarla oyun oynanır mı veya 144 Hz-240 Hz alsam olur mu?

Aoc Ag241Qx Pc Monitörü 23.8" Lcd

Ben bu monitörü almayı düşünüyorum, 2K 144Hz 1MS özelliklerine sahip. TN Panel olmasına rağmen renk kalitesi normalden daha iyi olarak yorumlanmış çoğu forumda. Nvidia'nın yeni getirmiş olduğu G-SYNC Compatible özelliğini de yanlış hatırlamıyorsam 48-144Hz aralığında destekliyormuş.

Öncelikle bir bütçe belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Burada ne için kullanacağın da önemli. Eğer oyun oynayacaksan ve oynadığın oyunlar rekabetçi oyunlarsa (CS,Pubg,Rainbow,LOL) 4K'ya çok da gerek yok ama daha çok hikaye bazlı, grafik bazlı oyunlar oynuyorsan 4K veya 2K almanı öneririm. Gecikme süresi olarak da eğer e-sporcu değilsen 1ms ile 5ms farkını ayırt edemezsin. 144Hz almanı tavsiye ederim, almadan önce bir teknoloji mağazasına gir ve 60hz ile 144hz farkını gör. Cidden çok fark ediyor. Ama eğer oyun için değilde farklı bir amacın varsa (video edit, render) o zaman renk kalitesi yüksek bir monitör tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…