1080 Ti testleri arasındaki FPS farkı

CMY35

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar sayın Technopat kullanıcıları. Benim MSI GTX 1080 Ti ekran kartım var ve bugün bulduğum aynı ekran kartına FurMark ve bencmark testi yapmışlar.
Adamın FPS: Minimum 167 Max 170 AVG 168.
Benim FPS: 131 Max 141 AVG 136.
Sizce bir tuhaflık var mı bu değerlerde yoksa normal mi?
1 görsel benim test sonucum.
2 görsel ise bahsettiğim kisinin ekran kartı.

IMG-20210402-WA0005.jpg

Screenshot_20210402-022407.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer kişinin ekran kartına feci bir şekilde overclock işlemi yapılmış GPU Core MHz'leri kontrol edebilirsiniz ayrıca programda sürüm farklılıkları var bununda etkisi olabilir ama sizin kartınız 56 derecede çalışırken onun kartı 78 derecelere çıkmış.

İşlemci ve RAM'lerde farklıymış bu arada. Bu halde karşılaştırma yapmanız çok mantıksız olacaktır ama aradaki uçurum FPS farkının temel sebebi OC işlemidir.

Diğer kişinin ekran kartına feci bir şekilde overclock işlemi yapılmış GPU Core MHz'leri kontrol edebilirsiniz ayrıca programda sürüm farklılıkları var bununda etkisi olabilir ama sizin kartınız 56 derecede çalışırken onun kartı 78 derecelere çıkmış.

İşlemci ve RAM'lerde farklıymış bu arada. Bu halde karşılaştırma yapmanız çok mantıksız olacaktır ama aradaki uçurum FPS farkının temel sebebi OC işlemidir.
Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı