1080 Ti undervolt değerleri nasıl?

Dunks

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 1080 Ti Gaming X kartıma sıcaklıkların yükselmesi nedeniyle undervolt işlemi yaptım. Değerler bu şekilde 950Mv'nin altına inince benchmark crash veriyordu. Stabiliteyi 950mv de aldım sizce değerler nasıl ve herhangi bir zararı yoktur değil mi?

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1657460209219.jpg
    FB_IMG_1657460209219.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 142
MSI GTX 1080 Ti Gaming X kartıma sıcaklıkların yükselmesi nedeniyle undervolt işlemi yaptım. Değerler bu şekilde 950Mv'nin altına inince benchmark crash veriyordu. Stabiliteyi 950mv de aldım sizce değerler nasıl ve herhangi bir zararı yoktur değil mi?
Stabiliteyi yakaladıysanız bir sorun olmaz.

Hiçbir zararı yok. 950mV genelde GTX 1000 serisi kartlar için sweetspot denilebilir. Hayırlı olsun. Görünürde 7 derece düşmüş ancak fan devri de düştüğünden muhtemelen minimum 10 derece sıcaklık düşüşü sağlamıştır.

Hiçbir zararı yok. 950mv genelde GTX 1000 serisi kartlar için sweetspot denilebilir. Hayırlı olsun. Görünürde 7 derece düşmüş ancak fan devri de düştüğünden muhtemelen minimum 10 derece sıcaklık düşüşü sağlamıştır.

Teşekkür ederim. Sizce fanlar otomatik kalmalı mı yoksa manuel mi yapmalıyım?

@Dunks Testler sırasında elle mi ayarladınız? Ben genelde manuel ayarlarım, sessizlik ve sıcaklık dengesini en iyi kullanıcı belirleyebilir zaten. Şartlar her seferinde eşit olamıyor. Kasa, ortam sıcaklığı gibi konular fazlasıyla etkili. O sebepten otomatik yerine manuel tercih ediyorum.

1657463998023.png

@Dunks testler sırasında elle mi ayarladınız? Ben genelde manuel ayarlarım, sessizlik ve sıcaklık dengesini en iyi kullanıcı belirleyebilir zaten. Şartlar her seferinde eşit olamıyor. Kasa, ortam sıcaklığı gibi konular fazlasıyla etkili. O sebepten otomatik yerine manuel tercih ediyorum.

Eki Görüntüle 1447037

Test sırasında fanlar otomatikdeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı