erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.242 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 1 Ocak 2021 #11 ekrem816 dedi: Hocam yukarıda RAM'ı çift kanal yap rahatlar yorumunu yapan arkadaşa kızgın atmışlar ama size öyle bir tepki göstermemişler. RAM ve monitör yeterli olur diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o mesajını düzenledi. Sadece RAM ekleyin ilk önce. Sonradan da hala darboğaz oluyor ise monitör değiştirirsiniz.
ekrem816 dedi: Hocam yukarıda RAM'ı çift kanal yap rahatlar yorumunu yapan arkadaşa kızgın atmışlar ama size öyle bir tepki göstermemişler. RAM ve monitör yeterli olur diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o mesajını düzenledi. Sadece RAM ekleyin ilk önce. Sonradan da hala darboğaz oluyor ise monitör değiştirirsiniz.
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 Ne yazık ki güncel oyunum olmadığı için başka oyun yoktu. Sanırım sorun BF ile alakalı. Dosya Ekleri d.jpg 418,5 KB · Görüntüleme: 56
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 1 Ocak 2021 #13 ekrem816 dedi: Ne yazık ki güncel oyunum olmadığı için başka oyun yoktu. Sanırım sorun BF ile alakalı. Genişletmek için tıkla... FPS neden bu kadar düşük?
ekrem816 dedi: Ne yazık ki güncel oyunum olmadığı için başka oyun yoktu. Sanırım sorun BF ile alakalı. Genişletmek için tıkla... FPS neden bu kadar düşük?
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #14 kirknewsted dedi: FPS neden bu kadar düşük? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş grafikleri sonuna kadar açınca böyle oluyor. Hatta 2500'e kadar yükseltilebilen bir ayarı 2000'e düşürdüm. Yoksa 25 FPS'e kadar düşüyordu.
kirknewsted dedi: FPS neden bu kadar düşük? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş grafikleri sonuna kadar açınca böyle oluyor. Hatta 2500'e kadar yükseltilebilen bir ayarı 2000'e düşürdüm. Yoksa 25 FPS'e kadar düşüyordu.