1080p 144 Hz sistem önerisi

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Aslında amacım 144 Hz monitörle 1080p oyun oynamak bunun için illa 1070 mi almam lazım ? Kafam çok karışık bütçe belirleyemiyorum. Nakit alamam zaten taksitle alabilirim sadece. Mesela ayda 1350 lira verebilirim 6 ayda 8000 TL oluyor. Yardımcı olabilecek var mı ? 1070 mi olsun RX590 mı olsun bilmiyorum. Hatta 1070Tİ sistem var baya hoşuma gitti 6000 TL şu an 1500 TL’ye de 1 ms 144 hz monitör buldum ama kararsızım. Dün paylaşılan videodaki sistemi de alabilirim ama monitör olarak ne alıcam bilmiyorum.
Yardım edin lütfen yol gösterecek yok mu ?

Son düzenleme:
Ekran kartını hangi oyunları oynayacağınıza karar verdikten sonra seç. Monitörü de Curved mi yoksa normal mi olacağını seç. Gtx770 ile Fornite , LOL gibi oyunlarda +144 fps alıyorum mesela...

Ekran kartını hangi oyunları oynayacağınıza karar verdikten sonra seç. Monitörü de Curved mi yoksa normal mi olacağını seç. Gtx770 ile Fornite , LOL gibi oyunlarda +144 fps alıyorum mesela...
Pubg oynarım. LOL oynarım ama çok az. Fifa19 Nba2k19 BF1 falan GTA5 falan oynarım. Aklıma bunlar geldi ama çoğu oyunu oynamak isterim sonuçta oyun odaklı pc alıcam.

1070 ve üzeri ekran kartları koymalısın.

1070 ve üzeri ekran kartları koymalısın.
Bu ikisi nasıl olur ? 1070Tİ olan sistem stokta kalmamış

Bana sistem önerir misiniz ? 1070 olsun 144 hz 1 ms monitör ile 1080p oyun oynamak için ssd ve hdd var ben de.

AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 120GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı KDV Kampanyası - Oyuncu PC

BenQ 24" XL2411 1920x1080 1ms/144Hz DVI / HDMI / VGA FULL HD Gaming LED Monitör - Monitör - Çevre Birimleri

Sistem fena değil. 16GB RAM olsa daha iyi olurmuş. Ama monitörü bununla değiştirmeniz taraftarıyım. VA panel daha iyi görüntü kalitesi sunar.
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı

O monitörde Display çıkışı yok. Display olmayan monitör almanı önermiyorum. Sende ssd ve harddisk varsa neden SSD ve harddisk olan bir bilgisayara para veriyorsun ki ? 2600x + msi veya asus b450m işlemci anakart koy. 3000mhzlik 8+8 ram koy. Eğer paran sadece 8gb yapmaya yetiyorsa rami, 4+4 almalısın. Geriye kaç paran kalıyor?
Sistem fena değil. 16GB RAM olsa daha iyi olurmuş. Ama monitörü bununla değiştirmeniz taraftarıyım. VA panel daha iyi görüntü kalitesi sunar.
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
Evet bu monitör güzel ve ucuz fakat siyahlarda ışık sızması oluyor. Ve Flat değil Curved.

Flat istediğini söylememiş ki. Hem curved LoL'de falan gayet güzel deneyim sağlıyor.
AOC G2460PF D-SUB DVI 24 inç Full HD Led Monitör

Size şöyle söyleyeyim nakit alamam sistemi taksitle alabilirim mesela ayda 1300 öderim yani 6 ayda 7800 yapar hadi düz 8000 diyelim ona göre öneri yapar mısınız ? Ram 16 olursa harika olur SSD var dedim ama onu laptopta kullanıyorum kalsın hiç ellemeyeyim onu HDD var şuanlık idare eder. En az 1070 istiyorum ekran kartı. işlemci farketmez. Monitöre bayıldım onu alırım kesinlikle.

Flat istediğini söylememiş ki. Hem curved LoL'de falan gayet güzel deneyim sağlıyor.
AOC G2460PF D-SUB DVI 24 inç Full HD Led Monitör
Kardeşim bu marka iyimidir bende sistem toplucam fakat curved istemiyorum normaldede şuan kullandığım ekranda contrast ve brightness çok kısarım o yüzden VA olmasına gerek yok tek istediğim 1 Ms 144 Hertz kaliteli ve ucuz olması asus ve benQ bakıyorum bu ürün iyimidir konuma yorum yaparsan sevinirim
i5 9600K ve GTX 1080 sistem toplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…