1080p 240 Hz monitör için 30.000 TL sistem önerisi

lyoko

Hectopat
Arkadaşlar selam. Elimde iki adet 240Hz 1080p monitör bulunuyor. Bunlar için 30 bin bandında sistem toplamak istiyorum bütçe daha da artabilir. Sistemi şu an için 1080P'de kullancağım ancak ileride 2K çözünürlük için kullanmayı düşünüyorum. Intel ve NVIDIA olmasını istiyorum. Önerebileceğiniz sistemler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Evet hocam 5K daha verilebilir problem olmaz ancak Intel işlemcili DDR5 bir sistem almaya kalksam yine başlangıç için ne kadara mal olur bana acaba? Ona da bir örnek atma şansınız var mı?

Evet hocam 5K daha verilebilir problem olmaz ancak Intel işlemcili DDR5 bir sistem almaya kalksam yine başlangıç için ne kadara mal olur bana acaba? Ona da bir örnek atma şansınız var mı?

O topa girmeye gerek yok. DDR5 Intel anakartlar çok fazla pahalı... Stok fan yeter 13400F'e.

38248.

13400F çok mantıksız maalesef. Hem eski nesil, 14400F gelecek, hem de desteği biten soket yani.

Teşekkür ederim hocam. Maalesef Intel düşünüyorum beklememi mi önerirsiniz o zaman?

Teşekkür ederim hocam. Maalesef Intel düşünüyorum beklememi mi önerirsiniz o zaman?

DDR5 Intel sistem zaten pek olmaz, AMD oluyor çünkü AM5 DDR5 şartı var. Bunu al madem. 13400F var, ama çok fiyat farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…