1080p 240Hz mi 2K 165Hz mi?

Lianker

Decapat
Daha fazla  
Hem PS5 için hem de Ryzen 5 7500F ve 4060 Ti'lı PC için monitör arıyorum bütçem 8K ama arada kalıyorum 1080p 240Hz mi yoksa 2K 165Hz mi diye.

Hem hikayeli hem rekabetçi oyunları oynuyorum IPS ekran arıyorum yardım eder misiniz?

Bu monitörü düşünüyorum 2K olarak 1080p de bir fikrim yok.

9K'ya çıkılırsa çok iyi bir seçenek.

1080p artık eskidi şahsen ancak rekabetçi ağırlıklı oynuyorsanız tercihiniz o olmalı ancak PS içinde kullanacağınızı düşünürsek 2K 165Hz.

Selam hocam, özellikle bu model üstüne konuşmuyorum ancak deneyimlemiş biri olarak 23 inch üstü monitörlerde 2K altı almayın, pikselleri sayarsınız. Onun dışında 1080p şahsen yeterli.

Selam hocam, özellikle bu model üstüne konuşmuyorum ancak deneyimlemiş biri olarak 23 inch üstü monitörlerde 2K altı almayın, pikselleri sayarsınız. Onun dışında 1080p şahsen yeterli.

27" 1080 monitör var evimde ekrana uzaktan baktığım için bir sıkıntı yaratmıyor ama keskinlik azalıyor bundan dolayı öyle almayı düşünmüyorum.

Hocam bunu çok istiyorum ama duruma bakmaya çalışacağım biraz daha biriktirmem gerekecek gibi. Benim attığım monitör hakkında ne düşünüyosunuz peki.

Kötü değil ama aradaki 1K'yı biriktirmek çok daha mantıklı.

O kadar abartılacak bir durum değil bence, bende 1080p 27" kullanıyorum yaklaşık 60 cm bir mesafem var monitör ile pikselleri sayma gibi durumum olmuyor. Rekabetçi oyunlarda monitöre yaklaşıyorum fakat o kadar rahatsız eden bir piksel sayma durumu yine yaşamıyorum ama tabii 27" 2K en iyisi bütçe varsa.

Rahatsız etme anlamında değil fakat ekran büyüdükçe çözünürlüğün artması mümkünse en sağlıklısı olacaktır. Benim bahsettiğim durum monitör yakınken.

Tamamdır sağ olun.

Hocam bu monitör nasıldır bir bakar mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…