eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #11 yigidyum dedi: 24 inç öneririm bu mesafede ben de. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir model var mı? Kasa dedi: Uzaktan oynayacaksan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzak değil masa sandalye örneği ekledim.
yigidyum dedi: 24 inç öneririm bu mesafede ben de. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir model var mı? Kasa dedi: Uzaktan oynayacaksan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzak değil masa sandalye örneği ekledim.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.824 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Mayıs 2025 #12 eymen03 dedi: Önerdiğiniz bir model var mı? Uzak değil masa sandalye örneği ekledim. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu monitör işini görecektir diye düşünüyorum. Kendim de Viewsonic kullanıcısıyım.
eymen03 dedi: Önerdiğiniz bir model var mı? Uzak değil masa sandalye örneği ekledim. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu monitör işini görecektir diye düşünüyorum. Kendim de Viewsonic kullanıcısıyım.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #13 yigidyum dedi: Amazon.com.tr Bu monitör işini görecektir diye düşünüyorum. Kendim de ViewSonic kullanıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Boyutu karşılar mı beni FIFA falan oynayacağım GTA.
yigidyum dedi: Amazon.com.tr Bu monitör işini görecektir diye düşünüyorum. Kendim de ViewSonic kullanıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Boyutu karşılar mı beni FIFA falan oynayacağım GTA.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.824 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Mayıs 2025 #14 eymen03 dedi: Boyutu karşılar mı beni FIFA falan oynayacağım GTA. Genişletmek için tıkla... O mesafeden tatmin edecektir. Uzaktan bakarsan küçük gelebilir. Ama attığın mesafeden ideal.
eymen03 dedi: Boyutu karşılar mı beni FIFA falan oynayacağım GTA. Genişletmek için tıkla... O mesafeden tatmin edecektir. Uzaktan bakarsan küçük gelebilir. Ama attığın mesafeden ideal.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #15 yigidyum dedi: O mesafeden tatmin edecektir. Uzaktan bakarsan küçük gelebilir. Ama attığın mesafeden ideal. Genişletmek için tıkla... Evet bu modele bakmıştım hatta almaya en yakınlardan dı ölü pixel falan olıyor mu memnun musunuz?
yigidyum dedi: O mesafeden tatmin edecektir. Uzaktan bakarsan küçük gelebilir. Ama attığın mesafeden ideal. Genişletmek için tıkla... Evet bu modele bakmıştım hatta almaya en yakınlardan dı ölü pixel falan olıyor mu memnun musunuz?