theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 14 Nisan 2021 #1 Camtasia Studio kullanıyordum ancak, 720P zorla verebiliyor. Olabilirse ücretsiz olursa güzel olur, şart değil. Öneri yok mu? Merhaba, hala öneri yok mu? Son düzenleme: 14 Nisan 2021
Camtasia Studio kullanıyordum ancak, 720P zorla verebiliyor. Olabilirse ücretsiz olursa güzel olur, şart değil. Öneri yok mu? Merhaba, hala öneri yok mu?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 14 Nisan 2021 #2 Shotcut deneyin. Sürprizbozan Sabahın 6'sında öneri istemişsiniz hocam insanlar sıcacık yataklarında mışıl mışıl uyurken sizin konunuzu nasıl görsünler
Shotcut deneyin. Sürprizbozan Sabahın 6'sında öneri istemişsiniz hocam insanlar sıcacık yataklarında mışıl mışıl uyurken sizin konunuzu nasıl görsünler
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 14 Nisan 2021 #3 akn16 dedi: Shotcut deneyin. Sürprizbozan Sabahın 6'sında öneri istemişsiniz hocam insanlar sıcacık yataklarında mışıl mışıl uyurken sizin konunuzu nasıl görsünler Genişletmek için tıkla... Aslında 2 gün önce akşam açmıştım, kimse cevap vermedi. O yüzden şimdi hortlattım, teşekkürler hocam.
akn16 dedi: Shotcut deneyin. Sürprizbozan Sabahın 6'sında öneri istemişsiniz hocam insanlar sıcacık yataklarında mışıl mışıl uyurken sizin konunuzu nasıl görsünler Genişletmek için tıkla... Aslında 2 gün önce akşam açmıştım, kimse cevap vermedi. O yüzden şimdi hortlattım, teşekkürler hocam.