1080p 75Hz IPS monitör önerisi

sbsedat10

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 1K ayrıca Samsung SyncMaster SA300 nasıl bu kriterleri karşılar mı?

Bütçem 1K ayrıca Samsung SyncMaster SA300 nasıl bu kriterleri karşılar mı?

Sıfır olarak en kötü bunu önerebilirim. İkinci el düşünür müsünüz?

evet evet ama bulamadım bi türlü, 2. el temiz bi tavsiyeniz varsa müteşekkir olurum

evet evet ama bulamadım bi türlü, 2. el temiz bi tavsiyeniz varsa müteşekkir olurum
ama bütçem 1k gerçekten

İade işlemi zorlu olsa bile var diye biliyorum. Zaten attığım ürün İstanbul içinde, dolayısıyla yüz yüze görüşüp alabilirsiniz sanırım.

İade işlemi zorlu olsa bile var diye biliyorum. Zaten attığım ürün İstanbul içinde, dolayısıyla yüz yüze görüşüp alabilirsiniz sanırım.
evet ama biraz uzak, kargo ile mümkün değil mi

bunu 1kya anlasmistik hangisi daha iyi

Kargo ile mümkün, zaten yol fazla uzak olmadığı için kırılma vb. bir şeyin yaşanacağını düşünmüyorum. Attığınız monitor ise Everest marka, yani ürünleri kendisi üretmiyor ve kısa bir süre içinde arizalanabilir, dolayisiyla benim attigim LG daha iyi.

yakın mesafede daha garanti gibi ozaman satıcı da güzel paketlerse, bir şey daha soracağım 2. el kasa aldım 400 e everest o da elden teslim etmek istiyor ama dediğim gibi uzak mecralar gitmek elim dolu geri dönmek işkence kargo ile alabilir miyiz bunları satıcı zararına bir durum varmı ki, dönüş yaparsa sizin önerdiğiniz monitörü alicam

Evet, kargo ile alabilirsiniz. Zaten dediğim gibi, ürün kırık vs. gelirse eğer sureci zorlu olsa bile iade etme şansınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…