RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Kasım 2020 #11 solodolo dedi: Gigabyte'ın Windforce modelinde bir sorun olduğunu okumuştum sanırım ne kadar doğru bu? Genişletmek için tıkla... 2070 Super Windforce sorunlu değil diye biliyorum, incelemesi şurada var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
solodolo dedi: Gigabyte'ın Windforce modelinde bir sorun olduğunu okumuştum sanırım ne kadar doğru bu? Genişletmek için tıkla... 2070 Super Windforce sorunlu değil diye biliyorum, incelemesi şurada var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 25 Kasım 2020 #12 solodolo dedi: Gigabyte'ın Windforce modelinde bir sorun olduğunu okumuştum sanırım ne kadar doğru bu? Ne kadar vaktim var? Genişletmek için tıkla... Windforce modeli 2060'da sorunlu diye biliyorum.
solodolo dedi: Gigabyte'ın Windforce modelinde bir sorun olduğunu okumuştum sanırım ne kadar doğru bu? Ne kadar vaktim var? Genişletmek için tıkla... Windforce modeli 2060'da sorunlu diye biliyorum.
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #13 solodolo dedi: Gigabyte'ın Windforce modelinde bir sorun olduğunu okumuştum sanırım ne kadar doğru bu? Genişletmek için tıkla... 2 Fanlı modelleri ısınma sorunlu 3 fanlı modellerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
solodolo dedi: Gigabyte'ın Windforce modelinde bir sorun olduğunu okumuştum sanırım ne kadar doğru bu? Genişletmek için tıkla... 2 Fanlı modelleri ısınma sorunlu 3 fanlı modellerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
solodolo Picopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 126 25 Kasım 2020 #14 2060S'in Ventus modeli hakkında ne düşünüyoruz peki? (MSI)