1080P devrinin Türkiye'de bitmesi için fiyatların değişmesi lazım. Bizde hala 1080P devri. Millet 4K'yı normalleştirmeye başladığı zaman bizim için 1080P bitmiş sayılabilir belki.
Bence bitmedi. Youtube üzerinde çoğu video 1080p üzeri değil. Üstelik 2K veya 4K oyun oynatabilecek ekran kartları çok pahalı bunları görüntüleyebilecek monitörler yine çok pahalı.
Yine Twitch üzerinde 1080p üzeri yayın yapılmıyor.
Herkese merhabalar. 1080P devri artık bitiyor gibime geliyor. Yeni çıkan ekran kartları NVIDIA ve AMD fark etmeksizin artık yapılan testler ve tanıtılmalar da 1080P testlerine bakılmıyor. Genelde 2K ve özellikle 4K çözünürlükler de gösterdikleri performanslar paylaşılıyor. Son gördüğüm 1080P için tavsiye istenilen konularda yeni çıkan ekran kartların neredeyse hiç tavsiye edilmediğini görüyorum. Genelde maksimum tavsiye edilen ekran kartları RTX 2070 ve RX 5700XT oluyor ki bu kartların 1080P için fazla güçlü olduğu söyleniyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 1080P için yolun sonuna gelindi mi?
1080P'nin bence en az 5 sene daha ömrü var ve insanların abartılarını anlayamıyorum 2K monitör de kullanıyorum ve 1080P gayet günümüz teknolojisi için yeterli. Henüz TV yayınları tam olarak 2K yayın veremezken oyun sektörü önce adım atar mı? Sanmam.
Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!