dodobaskan
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, monitörüm 1920X1080'dir ama ekran kartım GTX1080'dir.
Çoğu yayıncıda veya YouTube'deki videolarda RTX 2080 Ti'yi bile 1080P'de kullanıyorlar.
Kullanan kişilerde GPU kullanım %90 CPU %80 stabilize çalışıyor fakat bende GPU %30 CPU %80 çalışıyor.
DSR çarpanları ile değil.
Görüntüyü bozarak değil.
Bunun için açılması gereken başka bir şey var mı?
Ekrana göre stabilize edebiliyor muyuz merak ettiğim bu nasıl yapıyorlar.
Ya da karşılaştırma videolarında adam düşük işlemci ve yüksek ekran kartıyla maksimum performans alıyor 1080P'de.
Sorunum Ultra'da veya Low'da FPS düşmesi yemesi stabile etmek için DSR ayarlarını denedim bu sadece kullanımı arttırıyor FPS yükseltmiyor sadece daha yüksekte çalıştırıyor kartı zorluyor FPS kaybım yine oluyor parçalar sağlamdır.
Çoğu yayıncıda veya YouTube'deki videolarda RTX 2080 Ti'yi bile 1080P'de kullanıyorlar.
Kullanan kişilerde GPU kullanım %90 CPU %80 stabilize çalışıyor fakat bende GPU %30 CPU %80 çalışıyor.
DSR çarpanları ile değil.
Görüntüyü bozarak değil.
Bunun için açılması gereken başka bir şey var mı?
Ekrana göre stabilize edebiliyor muyuz merak ettiğim bu nasıl yapıyorlar.
Ya da karşılaştırma videolarında adam düşük işlemci ve yüksek ekran kartıyla maksimum performans alıyor 1080P'de.
Sorunum Ultra'da veya Low'da FPS düşmesi yemesi stabile etmek için DSR ayarlarını denedim bu sadece kullanımı arttırıyor FPS yükseltmiyor sadece daha yüksekte çalıştırıyor kartı zorluyor FPS kaybım yine oluyor parçalar sağlamdır.
ekran kartı :] Zotac AMP Extreme GTX 1080.
İşlemci :] Intel i5 9600K 3.6GHz.
Anakart :] MSI Z390-A PRO (4400OC)
RAM :] Corsair 3600MHz 2x8GB RAM.
SSD :] Samsung 970 Evo Plus 500GB.
PSU :] FSP 700W %85.
İşlemci soğutucu :] Corsair H100X 240mm sıvı soğutucu.
Ekran :] Rampage 165Hz 27inch
Kasa :] Dark Guardian Pro ARGB
Son düzenleyen: Moderatör: