1080p ekrana sahip laptop-notebook arıyorum. Özellikleri web gezinmesine yetsin yeter çünkü film, dizi, anime izleyeceğim sadece. 1080p yok diyorsanız ona yakın çözünürlüklerde önerebilirsiniz fiyat sıkıntım yok şimdiden teşekkürler.
3 farklı alternatif önerebilirim. Daha aşağı fiyatlarda aradım ama 1366x768 çözünürlükte genelde daha ucuz laptoplar. Bunlar 1920x1080. İçlerinden en performanslısı MSI GE60'dır. En kaliteli diyebileceğimiz de Asus'tur. Ama 3'ü de istediğiniz amacı kolaylıkla gerçekleştirir.
Ekran kartları Nvidia olduğu için SLI oluyor. CrossfireX ATI ekran kartları için. Evet dediğiniz gibi Y500'de SLI var. Ama sizin kullanım amacınıza bir fark yaratmayacaktır. Oyun amaçlı alsaydınız bile SLI olayında halen bazı sıkıntılar var.
Bu bilgisayarlarla oyun da oynanır canavar gibi sanırım. Aralarından sadece ge60'ı biliyorum da. 1080p oldukları için mecburen güçlü bir ekran kartları mı olmak zorunda ? Çok teşekkürler cevaplarınız için.
Evet bu bilgisayarlarda güzel bir şekilde oyun da oynanır. Dediğim gibi daha ucuz laptoplara bakıyorum ama genelde hep 1366x768 çözünürlükteler. 1920x1080 çözünürlükte olan laptoplarda Sony'i saymazsak zaten bu modeller karşınıza çıkıyor direkt.
Oyun oynamayan bir kullanıcı için ekran kartı ne kadar önemlidir ? Online izlenen bir dizide ya da web de surfte kullanıyorsak sadece farkedilir mi ekran kartının bir ya da iki GB oluşu ya da ekran kartı marka ve modeli.