1080P en iyi monitör ViewSonic Elite XG270 mi?

Ümit Şahin87

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
Merhaba, 1080P en iyi monitör ViewSonic Elite XG270 mi? Alternatifsiz mi peki?

Dosya Ekleri

• ViewSonic Elite XG270.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel duruyor da, fiyat çok pahalı. 144 Hz olanlardan kampanyada monitör var mı acaba hiç bulamadım. Renklere falan hiç önem vermem, yeter ki oyunlarda mouseumu kaydırınca görüntü bulanmasın. Gözümü mahvediyor resmen, IPS yada VA olup da ghosting yapmayan monitör de yok sanırım.

Renk desteği olarak tasarım monitörleri kadar iyi değil fakat 1080p oyuncu monitörleri arasında en iyisi diyebiliriz.
Fiyat çok yüksek fakat ben para buluncaya kadar fiyat düşer umarım.
Siz ne önerirsiniz?
2 GB ekran kartlı dizüstü bilgisayar kullanmak için bu monitör saçma mı sizce?

Dosya Ekleri

• 2020-04-29_213811.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

Siz ne önerirsiniz?
Hocam bana göre 1000-3000 tl arası monitör alıyorsan oyun odaklı olan almalısın çünkü profesiyonel amaçlı alacaksan fiyatlar araba paralarını buluyor. Oyun odaklı alınca da, ghosting, blur, frameskipping, adaptive sync gibi detayları çok önemli. Hepsini bir arada sunan mükemmel bir monitör yok. Ama mükemmele en yakını yine en çok önerilen: AOC 24G2U 144hz monitör. Fiyatları 1500'ün altına düşüyor, 1200-1300'e düşerse alınmalı. Gecikme süresi, blur, ghosting olayı bir IPS panel için minimum düzeyde bu monitörde. Şahsen benim önceliğimde bu monitör. Fakat ölü pixel riski de var, kaliteli yerlerden alınmazsa uğraştırabilir. Ölü pixel olmasın, yeni olsun, çok hızlı olsun, ghosting olmasın, renkler çok da önemli değil dersen, 2. favorim LG Ultragear 24GL600. Yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla TN monitör için gayet güzel performans veriyor. Son olarak da, eğer ki fiyatı 1500 tyle yakın düşerse, direk alınması gereken, Viewsonic XG240R. Bu monitör tam bir oyun monitörü, renkler LG monitörden daha iyi, akıcılık bakımından beznerler, ama Viewsonic bu modelde ufak tefek ince ayarlarla bi tık daha akıcı. Ama bu monitör stoklarda yok, bulunması da çok zor.

Siz ne önerirsiniz?
2 GB ekran kartlı dizüstü bilgisayar kullanmak için bu monitör saçma mı sizce?

Dizustu icin monitor bakiyorsaniz daha dusuk butcelilere yonelin derim Acer olur AOC olur onlarda yeterince saglam monitorler var bakmak isterseniz Aoc G2590VXQ Monitör 24.5 inches TN: Amazon.com.tr ACER 24'' KG241PBMIDPX 1ms 144Hz DVI+ HDMI+ Display Amd FreeSync Full HD Gaming Monitör 10194553 | Trendyol

İyi bir monitörü 2 GB ekran kartı için kullanmak saçma değil bence. Sonuçta CS:GO ayarında bir oyunu 100FPS üstü verebiliyordur diye düşünüyorum. Ve iyi bir monitör de alınırsa, diyelim ki 2 sene sonra kasa toplayınca da kullanılabilir. Laptopun küçük ekranına bakarak gözlere işkence etmek için 2020'e kadar hayatta kalmadık sonuçta.
72 HZ VA Samsung panel istersen benim monitörümü satabilirim sana. Freesync de var.

Son düzenleme:
Dediginiz monitorde saglam FP urunu aramiyorsaniz alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…