1080P GTA 5 İçin R9 380 vs R9 390

chicagokekosu

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, PC topluyorum ekran kartı konusunda ufak pürüzler var. FPS takıntım yok, sadece akıcı, donma olmadan yüksek ayarda uzun süre kullanacağım bir kart istiyorum. R9 380'i çok beğendim ama bir yerde gördüm, GTA 5 yüksek ayarda takılmalar oluyordu. Bu da beni tereddütte bıraktı. Bütçemi epey zorlayarak (taksitli) R9 390 alabilirim. Önerileriniz nedir? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380 ultra bir kart. HDD yavaş ise takılır gibi oluyor. Bende 4 GB RAM ve R7 240 vardı önceden kasıyordu en az ayarda RAM de önemli bence. R9 390 kat kat daha iyi r9 390 al.

Videolarını izlemiştim, aralarında öyle muazzam bi fark yok. Ancak 8GB'lık bellek kapasitesiyle R9 390 sizi uzun yıllar götürecektir.

R9 380X alabilirsiniz, gayette yeterli olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R9 380 ultra bir kart. HDD yavaş ise takılır gibi oluyor. Bende 4 GB RAM ve R7 240 vardı önceden kasıyordu en az ayarda RAM de önemli bence. R9 390 kat kat daha iyi r9 390 al.
Ya tabiki de 390 daha iyi ama aradaki performans için 500 lira daha ödemeye değer mi ? Üstelik PSU da yüksetmem lazim (700w) oda ekstra masraf olarak dönecek .

Ya tabiki de 390 daha iyi ama aradaki performans için 500 lira daha ödemeye değer mi ? Üstelik PSU da yüksetmem lazim (700w) oda ekstra masraf olarak dönecek .
Kardeşim sana önerim, R9 380 4GB yada R9 380X. Sebebi ise bu iki kartın mimarileri R9 390 dan farklı olarak daha az enerji tüketiyor ve daha az ısınıyor böylece fanlar daha sessiz çalışıyor. R9 390 kartın vereceği fazladan performans için o farkı ödemeye değmez. Sonuçta 1440p oyun oynamayacaksın, öyle değil mi?

Evet sadece 1080p ama yüksek ayarlarda oynamak istiyorum, kaldırabilir mi?

Evet sadece 1080p ama yüksek ayarlarda oynamak istiyorum, kaldırabilir mi?
Bu videoları izlemeni tavsiye ederim, kesinlikle izlemelisin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alıcağın sistemi yazarmısın?
i5 6600k
Asus z170a
Tek slot 8 gb 2133 mhz (ilerde yükseltme yapacağım)
Kcas 600w +80
Coolermaster hyper 612 v2 soğutucu
120gb ssd (belki 240)
1 tb seagate 7400 rpm
Anakarttan kısıp ekran kartına eklesem diyorum ama herkez olmaz diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…