Merhaba arkadaşlar. 21000 TL bütçem var ve temel amacı 1080p Ultra ayarda oyun oynatacak Intel ve NVIDIA bir hazır kasa almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.
NOVA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
NOVA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse iyi değil. Ekran kartının RTX özelliği sizi cezbettiği için mi RTX seçiyorsunuz bilmiyorum ancak o kart ile RT'i açmak biraz hayal hocam. Açmaya da pek gerek yok aslında, o vram ile artık günümüz oyunlarında oyun oynamak biraz işkenceye dönüştü. Her geçen gün çıkan yüksek VRAM istekli oyunları sayısı artınca 8'lik ekran kartları ölüyor. Bundan dolayı bu seviyelerde AMD tarafından yanayım ben.
Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse iyi değil. Ekran kartının RTX özelliği sizi cezbettiği için mi RTX seçiyorsunuz bilmiyorum ancak o kart ile RT'i açmak biraz hayal hocam. Açmaya da pek gerek yok aslında, o VRAM ile artık günümüz oyunlarında oyun oynamak biraz işkenceye dönüştü. Her geçen gün çıkan yüksek VRAM istekli oyunları sayısı artınca 8'lik ekran kartları ölüyor. Bundan dolayı bu seviyelerde AMD tarafından yanayım ben.
PowerColor RX 6700 XT Red Devil modelini kendi tanıdığıma aldırdım, kendisi canavar gibi kullanmakta.
Yani diyorsanız ki ben ilerleyen yıllarda bu sistemle oynar parça yükseltirim o zaman belli başlı şeyleri (Kasa, psu vb.) değiştirebilirsiniz . O kısım sizin ne yapacağınıza bağlı bir durum.