1080p için 21000 TL'ye hazır kasa önerisi

Değişiklik yapmam yani uzun süre aynı sistemi kullanırım. O zaman bu sistemi hiç değişiklik yapmadan almayı düşünüyorum şu an. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

İleriye dönük için şu şekilde değişiklikler yaptım sizce uygun mudur? Bir de bu anakart Wi-Fi desteği veriyor değil mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yanlış görmediysem anakart Wİ-Fİ desteği bulundurmuyor. Onun dışında yapmış olduğunuz değişiklikler bence ideal değişikler. Ek olarak depolama biriminizi yükseltmeyi düşünebilir veya ilerleyen zamanlarda kendiniz ekleme yapabilirsiniz.

Sistemim geldi ama PSU'nun fişi yok hafta sonu olduğu için iletişim kuramadım şu an.

Bu bütçeye Full Intel NVIDIA olsun diyeceğiniz sistem o fiyata alacağınız AMD sisteme göre daha düşük oyun performansı verir. En azından 2K için.

Sistemi sorun kullanın da hocam bu tarz pürüzler de işin nazarı olsun. Firmayı sürekli darlamayı da eksik etmeyin. Ne de olsa hatalarını yüzlerine vurmak gerek.

Aynen ben de öyle düşünüyorum ve darlayacağım zaten. Bana bir güç kablosu önerir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…