1080p için 3070 Ti mı 3080 mi alınmalı?

buminkkaggan

Kilopat
Daha fazla  
1080p monitörüm ve Ryzen 5 5600'üm var 1080P'de The Finals'ı oynamak istiyorum fakat her ikisi de darboğaz yapıyor. Oyunla alakalı da olabilir çünkü %75 civarında işlemci kullanımı var diğer videolarda da iyi bir işlemciyle. Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
İleride 2K monitöre de geçiş yapabilirim esas amacım yüksek FPS almak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer NVIDIA taraftarı değilsen sana tavsiyem RX 6800 XT ve RX 6900 XT bakmanı kesinlikle öneririm 15 k fiyatlara çok temiz parçalar var.
Örnek olarak sıvı soğutmalı 6800XT daha ne istiyorsun.

Şöyle 3070 ti satın aldım, şuan ankarada kardeşimde duruyor, daha sonra aklıma 3080 geldi ve araştırdım arada büyük bir performans farkı var, fiyat olarak da 3k daha fazla satın alacağım kişide, 3070 ti yi iade edip onu almayı düşündüm ve satıcı da tamam dedi fakat the finals'ta dediğim değerleri alıyorum.
Bu işlemciye her ikisi de mi fazla gelir yoksa 3070 ti uyumlu çalışır mı bunu bilmiyorum. youtubeda da oyun yeni olduğu için çok video yok ama genel olarak oyun çok cpu kullanıyor zaten. Evet nvidia almayı düşünüyorum bu arada.

Bence OC yaparak darboğaz yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…