1080p için 50.000 TL hazır sistem önerisi

Ben olsam böyle alırdım. 49 bin yapıyor tam. Az tasarruf için RAM ilk etapta 16GB alınıp diğer 16GB sonra eklenebilir, 2 bin tl tasarruf olur. Ayrıca soğutucu değişmeli ve Peerless Assassin veya Phantom Spirit alınmalı. Onu alıp bunun soğutucuyu satsanız tam 50k denk gelmiş oluyor. Anakart da iyi. 2 seneye 10800X3D falan takarsınız.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 27
Öneri için teşekkürler hocam 10800X3D veya herhangi bir upgrade amacım olmadığı için o anakart bana fazla gelir işlemci soğutucu kısmında fazla bir seçenek yok 9600X seçme amacım 7600X e göre daha soğuk çalışıyor olmasıydı kule tipi soğutucu yeterli olur diye düşünüyorum

Hocam 1080p monitörde kullanacağım sistemi o yüzden 4K sistemi 1080p de kullanabileceksem o da uygun darboğaz meselesinden korkuyorum biraz.

NVIDIA Denetim Masası'ndan DSR açıp 4K oynayabilirsin. Ben 1080p laptopta 2880*1620 çözünürlükte oynuyorum.

NVIDIA Denetim Masası'ndan DSR açıp 4K oynayabilirsin. Ben 1080p laptopta 2880*1620 çözünürlükte oynuyorum.
Cidden mi? Bunu bilmiyordum valla çok teşekkürler görüntü olarak etkisi oluyor mu yoksa sadece darboğazı engellemek için mi bu

Cidden mi? Bunu bilmiyordum vallahi çok teşekkürler görüntü olarak etkisi oluyor mu yoksa sadece darboğazı engellemek için mi bu?

Görüntü inanılmaz değişiyor gerçek 2K ve 4K gibi oluyor mudur bilmiyorum ama çok etkisi var. Ben çoğu oyunda kullanıyorum tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…