1080p için ekran kartı önerisi

Apex Tai

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar,

CoD Warzone, Valorant ve CS:GO oyunlarını oynuyorum çoğunlukla. Elimde Sapphire Pulse RX 5500 XT 4 GB ekran kartı modeli var. Bu yaz elimdekini satıp NVIDIA'ya geçmek istiyorum. 1080p çözünürlük için önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır? 3-4 yıl götürecek. RTX 2060S var aklımda. 3050 Ti çıkarsa onu düşünüyorum. 3060 ya da 3050 Ti düşünüyorum. Sizce 3050 Ti çıkar mı? Biliyorsunuz, geçen sene 2050 Ti işi yalan olmuştu. Bu sene 3050 Ti çıkar mı? Ona cevap verirseniz sevinirim. Bir de ekran kartı önerisi.

Bütçen nedir? İşlemcin nedir?
Bütçenin sınırı yok ise 3070 al 3080 al kartlar güçlü diye 1080P oynamayacaksın diye bir kağide yok darboğaz bile olsa yine yüksek FPS alacaksın ama işlemcin kötü ise gerçekten takılma droplar yaşıyacaksın. Sen bütçeni ve işlemcini söyle sana öyle ekran kartı önerelim.

Bütçen nedir? İşlemcin nedir?
Bütçenin sınırı yok ise 3070 al 3080 al kartlar güçlü diye 1080P oynamayacaksın diye bir kağide yok darboğaz bile olsa yine yüksek FPS alacaksın ama işlemcin kötü ise gerçekten takılma droplar yaşıyacaksın. Sen bütçeni ve işlemcini söyle sana öyle ekran kartı önerelim.
Bütçe sınırı olmasa zaten NVIDIA'dan konu sahibine özel olarak 4090 çıkarttırırdık. Üstelik "Darboğaz olursa olsun. Sonuçta yüksek FPS alırsın." ne demek? Örnek kart olarak 2080 ile aynı FPS 'i verirler.

Bütçe sınırı olmasa zaten NVIDIA'dan konu sahibine özel olarak 4090 çıkarttırırdık. Üstelik "Darboğaz olursa olsun. Sonuçta yüksek FPS alırsın." ne demek? 2080 ile aynı FPS 'i verirler.
yazının tamamını okursan sonda dediklerimi anlarsın. 4 yıl gibi bir süre konuşmuş arkadaş bugun 1080p de 2080 le aynı fpsyi almaz da işlemcisi okadar kötü değilse aldı diyelim ilerde 2k ya geçmek ister yine 2080 le aynı performansı almaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı