1080p için ekran kartı önerisi

Bütçe
16000

Hocam yeni serilerde mi var bilmem fakat 7 senedir AMD ekran kartı kullanmaktayım bildiğim hatırladığım kadarıyla hiç driver sorunu yaşamadım siz ne yaşadınız acaba?

6700XT veya 6750XT Fazlasıyla iş görür, Nvidia tarafında ise bol VRAM uyarılı oyunlar oynamak için 4060 veya 4060Tİ olabilir. Ayrıca extra kazıklanmak ve sanal FPS'ler almak isterseniz 5000 serisini bekleyebilirsiniz
Bende hiç o tarz işlere girmeyi düşünmüyorum biraz adam kandırma gibi geliyor saf performans alıp üstüne 1 2 sene sonra belkide amd dlssyi geçecek bir teknoloji çıkartacak bu kart rahatça geçecek o yüzden istiyorum hocam

İkinci el pazarına pek yanaşır mısınız bilmem ama bu modelleri sıfır almak saçmalık olur. İkinci el ile sıfır arasında 10 bin lira fark var. Önerim ise ikinci el 3080 veya 3080 Ti alabilirsiniz.
Hocam hem ikinci eller konusunda pek kendime güvenmiyorum hem de o ekran kartları 1080p için fazla kaçıp işlemcime darboğaz yapabilir diye çekiniyorum.

Hocam 1080p oynayacağım için beni çok aşar hem fiyatı da bir tık pahalı, çok güzel kart ama beni aşar gibi.

Saf performans konusunda 4060'ı parçaladığı için bunlara yöneldim hocam, 4060 seviyesinde kartla zaten ray tracing açmak zor olur, DLSS ise açıkçası bana saçma geliyor.

Hocam ikinci el almaktan çekincelerim var aldıktan 1 2 ay sonra kullanım sırasında farkedilecek baştan alırken testle anlaşılmayacak şeylerden korkuyorum bilgisayarcı her türlü anlar mı bunları ?

Son düzenleme:
Gidip test edersin bir furmark testi yeterli gelir birde çalışırken bakarsın fiziksel sorunu var mı diye tamamdır. Sonradan oluşacak sorun sıfır aldığın kartta da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…