1080p için ekran kartı önerisi

goksumert8

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, gözüm 2K, 4K'larda değil bir de monitör için ayrı para vermek istemiyorum. 1080p ekran kartı olarak 5 sene sonraki oyunları bile oynatabilecek bir ekran kartı olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bodoslama öneri yapılması doğru olmaz. Bütçeni ve geri kalan sistem özelliklerini belirtir misin?

Arkadaşlar merhaba, gözüm 2K, 4K'larda değil bir de monitör için ayrı para vermek istemiyorum. 1080p ekran kartı olarak 5 sene sonraki oyunları bile oynatabilecek bir ekran kartı olarak ne önerirsiniz?

Bütçe? İkinci el?

Bodoslama öneri yapılması doğru olmaz. Bütçeni ve geri kalan sistem özelliklerini belirtir misin?

Bütçe 20-25bin arası.

R7 5700x3d ,
ddr4 32gb ram
işlemci soğutucumda var kule tipi. Yani sadece ekran kartı kaldı almam gereken ama bir türlü karar veremedim.

Bunları sıfır olarak mı aldınız acaba? Keşke önce danışsaydınız AM5 toplardınız daha uzun ömürlü olurdu.

Bunları sıfır olarak mı aldınız acaba? Keşke önce danışsaydınız AM5 toplardınız daha uzun ömürlü olurdu.

Sıfır aldım ama elimdeki mevcut parçaları değerlendirmek istedim. ana kart, psu, 16gb ram, kasa, bunlar mevcutta vardı zaten. Şuanki ekran kartımda rx580 8g

Hocam iade edip AM5 sistem toplamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 5700x3D fiyatına 7800x3D varken sırf anakart RAM kullanmak için bu işlemciyi seçmek mantıksız olur.

Hocam iade edip AM5 sistem toplamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 5700x3D fiyatına 7800x3D varken sırf anakart RAM kullanmak için bu işlemciyi seçmek mantıksız olur.

Valla 2 ay önce almıştım iade edemem artık... Daha fazla para vermemek için yapmıştım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…