1080P için en iyi ekran kartı ve işlemci

Bence bu bütçe belirt olayı falan saçma. Adam bütçesini yazmadıysa da ona önerebilirsiniz, o bütçesine uygunu alır. Belkide para sorunu yoktur? Sırf mesaj kasmak için bütçe belirtin yazmaya gerek yok.
Öyle olunca genelde bu pahalıymış filan diyorlar. Adamın keyfini de bekleyemeyiz.

Bence bu bütçe belirt olayı falan saçma. Adam bütçesini yazmadıysa da ona önerebilirsiniz, o bütçesine uygunu alır. Belkide para sorunu yoktur? Sırf mesaj kasmak için bütçe belirtin yazmaya gerek yok.
Kardeşim adamın bütçesini ben ne bileyim. Bütçe belirtmiyorsa para sıkıntısı yok demektir.

İyi o zaman bütün forum tahmini öneri işlemci AMD Threadripper 2990WX Ekran Kartı 2080 Tİ Sea Hawk şimdiden sistem 20.000 TL üstünde.

Ben deneyimimi paylaşayım.
Ryzen 3600 ve Asus Rog Strix 1660TI ile 1080p oyunları çok güzel oynardım. 1660TI ROA olunca, para iadesi üzerine ekleyip Asus Rog Strix 2080 O8G aldım. 3600, 2080i bazı durumlarda besleyemez oldu Sanırım 2080 in işlemcisi 3800 olacak. Bu işlerin sonu yok mu arkadaş. Nasıl bir yola girdik böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…