1080p için hazır sistem önerisi

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi 1080p monitörüm var. Şimdi bana 25K'ya kadar bir sistem lazım. Rainbow, BF, CS gibi oyunların yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum. İki ricam var sizlerden önereceğiniz sistemdeki anakarta bir SSD daha takılabilsin çünkü elimde bir tane fazla SSD var onu takacağım sisteme. İkinci olarak işlemci Ryzen olsun mümkünse R5 5600 gibi önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ekleme: Ekran kartı Nvidia olursa sevinirim arkadaşlar teşekkürler.

Son düzenleme:
4060 6700 6650 XT gibi kartlarla yapılmış sistemler işini görecektir işlemci ise belirttiğin gibi R5 5600 iş görür.

Anakartı B650 seçerseniz istedikleriniz karşılanmış olur hemde fazlasıyla.
Hocam ekran kartı Nvidia istiyorum mümkünse. Dlss3 ve Frame Gen'i kafam rahat her oyunda açmak istiyorum çünkü.

4060 6700 6650 XT gibi kartlarla yapılmış sistemler işini görecektir işlemci ise belirttiğin gibi R5 5600 iş görür.
4060 ekran kartlı sistem öneriniz var mıdır acaba?

Bu nasıldır hocam?
Hocam 4060ti ile ilgili gücünden dolayı vram kullanımı artıyor ve drop oluyor diye incelemeler izlemiştim zamanında. Siz ne dersiniz acaba?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi 1080p monitörüm var. Şimdi bana 25K'ya kadar bir sistem lazım. Rainbow, BF, CS gibi oyunların yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum. İki ricam var sizlerden önereceğiniz sistemdeki anakarta bir SSD daha takılabilsin çünkü elimde bir tane fazla SSD var onu takacağım sisteme. İkinci olarak işlemci Ryzen olsun mümkünse R5 5600 gibi önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ekleme ekran kartı Nvidia olursa sevinirim arkadaşlar teşekkürler.

Bütçe az arttırabilirim dersen bunu al çok iyi fiyatı şuan.

Bu fiyata bu sistem bidaha bulunmaz o derece.

Hocam 4060 Ti ile ilgili gücünden dolayı VRAM kullanımı artıyor ve drop oluyor diye incelemeler izlemiştim zamanında. Siz ne dersiniz acaba?

1080p kullancaksanız ve görüntüyü yüksek ölçeklendirme yapmayacaksanız yeterlidir hocam bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı